Revista Nunta
Cuplu

Recomandare de carte: Dragostea, cum sa o dobandim, cum sa o pastram

image Postat la: 13.06.2016 - 03:28
image Revista Nunta
Recomandare de carte: Dragostea, cum sa o dobandim, cum sa o pastram

Nu poti sa-ti intemeiezi cu adevarat o familie daca nu stii cum sa iubesti. De aceea, cartea noastra nu este numai despre dragoste si familie. recomandareEa atinge temele binelui si raului, depresiei, egoismului, relatiilor cu parintii, libertatii, fericirii si succesului.

Dragostea este ceea ce-i trebuie mai mult decat orice fiecarui om – mai mult decat banii, decat gloria, decat placerile. Totodata, dragostea este lucrul care lipseste cel mai mult in lumea contemporana. De aceea si sufera oamenii.

La inceput, din pricina lipsei de dragoste se imbolnaveste familia parinteasca; pe urma, copilul neiubit suficient pleaca in lume cu deficitul sau de dragoste, incercand sa compenseze ceea ce n-a primit prin tot felul de mijloace, insa nu-i iese nimic, si intemeiaza o noua familie cu probleme, sortind suferintei generatia urmatoare de copii...

Cartea de fata va va ajuta sa intrerupeti aceasta stafeta a nefericirii. Citirea ei, desigur, nu va va face automat oameni iubitori si iubiti, dar daca veti merge mai departe in directia pe care o veti alege dupa citirea ei, pentru voi deficitul de dragoste poate lua sfarsit si veti putea intemeia o familie implinita, facandu-i mult mai fericiti pe viitorii vostri copii.

Produs disponibil pe libris.ro

Foto prima pagina Studio10Artur/Shutterstock

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste