Revista Nunta
Cuplu

Recomandare de carte: Cele cinci limbaje ale iubirii

image Postat la: 02.06.2016 - 01:22
image Revista Nunta
Recomandare de carte: Cele cinci limbaje ale iubirii

In urma unei indelungate experiente in calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a ajuns la concluzia ca principala problema a cuplurilor contemporane o reprezinta modul in care partenerii isi comunica afectiunea.

El sustine ca dincolo de limbajul specific in care fiecare dintre noi isi exprima sau primeste iubirea, exista cinci limbaje principale: cuvintele de incurajare, timpul acordat, primirea de daruri, serviciile si mangaierile fizice.cele-cinci-limbaje-ale-iubirii---editia-a-v-a_1_fullsize

De regula, limbajul dumneavoastra principal de iubire nu este acelasi cu al sotului sau al sotiei.

Poate ati dori ca ea sa va incurajeze in intreprinderile dumneavoastra, insa nu face decat sa va gateasca cele mai gustoase mancaruri din lume.

Poate ca ati dori ca el sa va scoata la o plimbare in parc, pentru ca nu ati mai iesit demult in natura si pe vremuri era una dintre cele mai mari placeri ale dumnevoastra, insa el nu pricepe si munceste din zori pana-n seara pentru a aduce mai multi bani in casa.

Daca amandoi veti invata sa vorbiti si sa intelegeti limbajul principal de iubire al partenerului, nimic nu va mai sta in calea fericirii caminului dumneavoastra, in care, parinti si copii, va veti simti iubiti si in siguranta. Cartea cuprinde si un ghid pentru partener si discutii de grup.

Iubirea este cel mai important cuvant dintr-o limba si cel mai derutant. Scopul acestei carti nu este sa elimine confuziile din jurul acestui cuvant, iubire, ci sa se concentreze asupra acelui tip de iubire esential pentru sanatatea noastra afectiva.

 

Produs disponibil pe elefant.ro

Foto prima pagina Alena Ozerova/ Shuterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste