Revista Nunta
Trends

Radeti, cantati, dansati - editorial de Carmen Ionita

image Postat la: 26.03.2017 - 19:59
image Revista Nunta
Radeti, cantati, dansati - editorial de Carmen Ionita

Ca la orice inceput de sezon – calendaristic, profesional si chiar... personal – am facut si eu propriul inventar, un bilant pe coloane, ca la carte. Pe coloana „cariera“ am tras linie si au rezultat 6 ani de organizare de evenimente, 6 ani de experienta. Concluzia? Oricate zeci si sute de proiecte am dus la bun sfarsit, oricate realizari am bifat, sunt in continuare uimita si incantata ca de la fiecare nou eveniment am de invatat cate ceva.

Ca aceasta varietate de cereri, dorinte, planuri si vise cu care ma onoreaza clientii mei este o permanenta, fructuoasa, pedagogica si benefica acumulare. Ca am privilegiul, participand efectiv la evenimente, sa descopar personalitati diferite si, implicit, dorinte si stiluri diferite de a petrece! Unii stau la masa si privesc, altii converseaza spumos cu rudele sau prietenii, altii danseaza pana raman fara putere in picioare, fiecare traieste petrecerea in felul sau.

Dar este o sansa si un mare noroc sa te poti bucura de un eveniment din postura de organizator. Sa gusti din bucuria atator oameni, sa stii ca o parte din binele lor de acum este creat si furnizat de tine si echipa ta, este un dar inestimabil. ii descoperi pe fiecare ca pe un „beneficiar“ al propriului tau efort, experienta si know-how. Ba, mai mult, descoperi din reactiile lor si ce e bine, si ce ar fi putut fi mai bine – asadar, mirii si nuntasii sunt, la randul lor, furnizorii tau de „experienta“. Vad si inteleg ca sunt oameni care vor sa se distreze, dar parca le e teama sa o faca, au nevoie parca de cineva sa-i incurajeze, retin acest aspect si il pun pe lista... Da, am cea mai frumoasa meserie!

Dragi miri si mirese, dragi oaspeti la nunti: sunteti acolo pentru a sarbatori! Bucurati-va de fiecare minut al fiecarei ore a acestei zile si a acestei nopti. Deconectati-va de la liste, planificari, detalii, mofturi... Fiti ACOLO, cu toata inima, si manifestati-va cum va canta sufletul. Pur si simplu, distrati-va in seara nuntii. Bucuria a venit dupa multe eforturi si griji, dar e acolo, acum, intreaga.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste