Revista Nunta
Real Weddings

Povestea unei nunti de succes

image Postat la: 09.11.2016 - 20:05
image Revista Nunta
Povestea unei nunti de succes

Foto: Echipa David si Magda Fiscaleanu Video: Echipa Marius si Nicu Sfetea Muzica: LifeMars MC: Bogdan (Bob) Radulescu Salon: Biavati Events Organizatori: Ioana si Carmen Aranjamente florale: Events by Carmen Ionita   Mireasa, nasa si organizatoarea si-au pus mintea si sufletul la treaba si au impartit aceeasi bagheta magica - a pasiunii pentru perfectiune.   Relateaza Carmen Ionita In seara de 5 martie – cu trei zile inainte ca revista Nunta sa intre in tipar – mi-a venit ideea sa propun miresei sa ne scriem in paralel povestea nuntii pe care tocmai o traiseram: eu, ca organizator, ea, ca personaj principal si organizator... secund! Asta, pentru ca fiecare a avut ceva de invatat din aceasta experienta si sunt convinsa ca mai sunt multi ca noi! Prin octombrie anul trecut, am aflat ca Ioana si Romulus se vor casatori. Si, cum o stiam pe Ioana de ceva timp – am organizat doua nunti la care a fost prezenta, iar ea remarcase cat de mult ma implic si cum lucrez in echipa – gandul unei colaborari a venit firesc.

Eu, fire ambitioasa, sa demonstrez ca nu am cum sa nu reusesc; Ioana, la fel de ambitioasa, dornica sa verifice fiecare detaliu, fiecare forma, fiecare culoare... Desi de fiecare data fusese incantata de ce vazuse ca fac, de data asta, fiind vorba de propria-i nunta, parca uitase tot ce aplaudase anterior! Asadar, am inceput, usor, usor, sa le discutam pe rand.2 Eu eram preocupata de programul evenimentului si, mai ales, de cel muzical – aspecte asupra carora Ioana era linistita; in schimb, era agitata la maximum pe tema florilor – exact acolo unde eu nu am niciodata griji. Asta, pentru ca in spatele meu, in atelier si pe teren, sunt niste oameni minunati, profesionisti exigenti ca si mine – ba, chiar mai pretentiosi. Oameni pentru care nu exista vreodata replica: „Las’, ca merge si asa“. O echipa mica, dar senzationala. Ei sunt cei care se asigura ca fiecare detaliu stabilit de mine cu viitorii miri va fi exact asa cum trebuie, deci nu am emotii in privinta asta. Daca exista comunicare corecta, nu avem voie sa gresim. Revenind la Ioana si la anxietatea ei referitoare la flori: am facut compozitiile demo, am trimis imaginile online – pentru ca ea si Romulus traiesc in Germania – dar nu ne-au placut primele creatii, nici mie, nici ei. Asta, pentru ca insistase pe un anumit model, desi ii explicam ca nu se poate realiza pe suportul dorit – dar parea ca eu nu reusesc sa fiu suficient de limpede. Ba spunea ca isi doreste o floare, ba o refuza cand o includeam in model... Pana la urma, am gasit o solutie, am convenit sa o pastram ca idee si la nunta vom interveni cu doar cateva modificari. Cu doar o saptamana inaintea evenimentului, ma suna nasa; isi dorea sa vada modelul final pentru ca mireasa sa fie linistita. Sincer, si eu imi doream acelasi lucru – motiv pentru care am acceptat sa mai facem un model demo, dar, de data asta, cum am considerat eu, cu florile alese de mine. 3Desigur, important era sa iasa ce isi dorea Ioana! Bun. La vizionarea acelui demo, vine nasa impreuna cu – supriza! – insasi domnisoara mireasa care, uimita, rosteste: „Vai, ce mare e!“.

Apoi, usor, usor, desi era tot nelinistita, remarcam totusi ca increderea ei urcase pana spre 95%. Cu diplomatia nasei, o persoana speciala, atenta si dornica sa iasa o  nunta wow pentru fina ei, cu acceptul modificarii catorva detalii, Ioana pleaca linistita (teoretic).

Practic, cred ca ajunsese pe la 98%. Eu, una, eram de mult linistita 100%, stiam ce vom avea in sala, gratie oamenilor din atelier. Vine si ziua nuntii. Ioana imi spune ca la sedinta foto-video a fost super OK, ca echipa mea e minunata! M-am bucurat nespus, pentru ca eu ii alesesem. Seara, ei au ajuns la restaurant mai devreme decat era programat; am gasit o solutie, ne-am organizat si, pentru ca echipa colegilor de la Biavati s-a mobilizat imediat, totul s-a finalizat la timp. Asadar, apar Ioana si Romulus; eu, emotionata, ii invit in sala si, ce sa vezi?! Se atinge proportia de incantare 100%! Ei erau la fel de emotionati si de fericiti, iar eu, in consecinta, simteam ca plutesc!

Mai mult, descopar in jurul meu alte trei cupluri cu care am trecut prin aceleasi emotii, oameni pe care ii numesc „mirii mei“, oameni fericiti ca ma revad. Sunt atat de incantata ca ii pot imbratisa – caci, pana la urma, bucuria mea vine din satisfactia celor cu care am colaborat! Epilog. S-a dovedit ca ingrijorarea mea initiala a fost nemotivata: muzica LifeMars, DJ Bogdan Constantinov si, mai ales, MC-ul Bogdan Radulescu (Bob) au fost excelenti. Iar agitatia Ioanei in privinta decorurilor a fost, de asemenea, o sperietura inutila: totul a iesit perfect!   Citeste continuarea in numarul 4, primavara 2016 al Revistei Nunta by Carmen Ionita. Actualul numar al revistei, precum si editiile mai vechi ale acesteia pot fi comandate prin telefon la  numarul 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste