Revista Nunta
Revista

De la sandale inaripate la pantofi cu lanturi metalice. Pantofi in tendinte in 2020!

image Postat la: 19.12.2019 - 12:57
image Revista Nunta
De la sandale inaripate la pantofi cu lanturi metalice. Pantofi in tendinte in 2020!

De la sandale cu jocuri de bretele asimetrice sau sandale tip gladiator, cu tocul înalt până la sandale înaripate, care par că ne duc ele în zbor la evenimentul la care suntem invitate… ne bucurăm să îți prezentăm noutățile sezonului 2020 în materie de încălțăminte de nuntă. Dacă ai o nuntă la care ești invitată în 2020 și îți dorești din suflet să participi, ești și invitata noastră să te inspiri din acest articolul în alegerea pantofilor sau a sandalelor pentru rochia ta de seară.

Sandale înaripate

Sophia Webster, cunoscutul designer de încălțăminte și accesorii, a spart tiparele și a ieșit puțin din zona de confort a minimalismului, dând o notă extrem de creativă și fantezistă pantofilor. Astfel, nu mică ne-a fost surprinderea să îi vedem prinzând… aripi. Cu o astfel de pereche de sandale, având atașate aripi de fluturi în spate, te vei simți ca o invitată la o petrecere de zane, dintr-un tărâm magic sau cel puțin din ținutul Mordor al lui Maleficient.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Bretele asimetrice

Primăvara-vara 2020 vine la pachet cu niște propuneri deosebite și jocul bretelelor propus de designerii de modă precum Dolce & Gabbana este unul captivant și creativ, flatând și îmbrăcând piciorul într-un mod feminin și delicat. Și alte case de modă precum Prabal Gurung sau Sies Marjan au reconfigurat acest element specific și nelipsit sandalelor, mizând pe dispunerea bretelor în zig-zag, pe diagonală sau asimetric.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Sandale cu platformă

Sandalele tip plaformă se întorc și sunt parcă de o înălțime mai amețitoare și mai elegante ca niciodată, numai bune de asortat la o ținută specială de nuntă, dacă ne simțim confortabil pe asemenea dimensiuni ale platformei. Trebuie să recunoaștem că arată foarte chic aceste platforme, însă dacă veți dansa mult, gândiți-va și la gleznele voastre și optați pentru o pereche tip peep-toe, cu deschidere în față și neapărat susținând gleznele cu ajutorul bretelelor.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Sandale tip gladiator, cu toc 

Vă plac sandalele tip gladiator și vă gândiți la o modalitate de a le încorpora în ținuta voastră de nuntă? Ei bine, în 2020 aveți posibilitatea. Dacă pentru ținutele de zi, noul sezon propune ca sandalele gladiator joase să urce cu jocul bretelelor extraordinar de mult, aproape până la nivelul genunchilor, pentru ținutele de seară lucrurile se schimbă puțin. Puteți opta pentru o pereche de sandale care să depășească ușor nivelul gleznelor, imbracându-le frumos, dar care să respecte și principiul minimalismului, în care less is more.

 

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Pantofii Mary Jane

Zi sau noapte sau ocazie, pantofii tip Mary Jane vor fi peste tot în 2020 și adaptați tuturor gusturilor și împrejurărilor. Plus că sunt extrem de îndrăgiți în istoria modei, iar bretelele din interiorul pantofului scot piciorul în evidență într-un mod frumos și distinct. Poți opta pentru o pereche de astfel de pantofi cu toc stiletto dacă porți o rochie dintr-un material foarte delicat (nuanțele de verde mentă sau fuchsia arată într-un mare fel) sau pentru unii cu un toc sau o formă mai structurală.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Lanțuri metalice pornind de la glezne

Lanțurile metalice care împodobesc pantofii și pleacă de la nivelul gleznei sunt un element deosebit și chic în modă anului 2020, acordând un plus de strălucire și glamorous ținutei. Indiferent că optați pentru o pereche de sandale/ pantofi cu un lanț statement masiv sau, din contra, pentru unul delicat, luați în considerare această tendința atunci când va cumpărați pantofii de nuntă.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Sandale cu funde supradimensionate 

Ne bucurăm că pantofii cu funde supradimensionate rămân în tendințe și sunt încă considerați o opțiune demnă de luat în seama atunci când participăm la petrecerea de nuntă. Sunt extrem de feminini și pot fi purtați în orice sezon.

Sursa foto: https://www.etsy.com/

Pantofii tip mules

Pantofii tip mules în stilul anilor ’90 nu mai sunt de mult apanajul ținutelor de zi și pot fi purtați și la ținute și evenimente speciale. Noutatea sezonului este că aceștia pot fi decupați chiar și în față, într-un stil pătrățos, cu toc stabil și gros, și că arată minunat având accente glitter. Poți miza pe o astfel de pereche la nuntă și îți vei pune în evidență rochia.

Credite foto: https://www.net-a-porter.com/

Pantofii cu toc kitten 

La limita dintre pantof și sanda sau pe jumătate pantof, pe jumătate sanda, pe jumătate acoperit, pe jumătate descoperit…. Propunerea Valentino este una interesantă și inedită și o vom întâlni cu siguranță de acum încolo: pantofii cu bretele, care se prind cu o cataramă, asemenea sandalelor. Plus că tocul micuț, dar elegant și comod, tip kitten, va fi în continuare în tendințe și în 2020.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com/

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste