Revista Nunta
Real Weddings

Nunta pe malul marii: Lara si Radu pe plaja Phoenicia din Mamaia

image Postat la: 01.10.2015 - 01:49
image Revista Nunta
Nunta pe malul marii: Lara si Radu pe plaja Phoenicia din Mamaia

Lara m-a cautat pentru ca i-am fost recomandata de doua dintre miresele mele care au avut nunta cu doi ani in urma – Ligia si Catrinel, doua surori cu doua nunti superbe, petrecute in acelasi an. Tot datorita lor a venit cu o rugaminte clara – il voia pe David Fiscaleanu ca fotograf, iar eu i-am confirmat ca facea o alegere extraordinara. Prin urma, imaginile ce stau, ca de fiecare data, dovada a cuvintelor mele sunt realizate de maestrul Fiscaleanu :)

In stabilirea designului pieselor centrale am optat pentru suporturile din colectia 2015 Events by Carmen Ionita - sfesnice cu design sofisticat pentru mirii care isi doresc nunti spectaculoase, aranjamente voluminoase, decoratiuni inspirate din natura a caror simbolistica este trainicia si energia pozitiva a elementelor naturale.

nunta-la-mare-carmen-ionita Lara si Radu mi-au dat mana libera in alegerea florilor. Pentru ei, a fost extrem de importanta paleta de culori si designul. Am optat asadar pentru hortensie, liatris, trandafiri, garoafe si orhidee. colaj-nunta-carmen-ionita Citeste continuarea pe blogul echipei Events, agentie organizare evenimente

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste