Revista Nunta
Destination wedding

Nunta la Marina Regia: Miruna si Viorel

image Postat la: 24.09.2015 - 01:33
image Revista Nunta
Nunta la Marina Regia: Miruna si Viorel

Nunta Mirunei si a lui Viorel a fost sarbatorita la complexul Marina Regia din Navodari, o locatie despre care v-am povestit in repetate randuri, pe care o iubesc si recomand din toata inima. Totusi, o nunta la mare este o nunta la mare... pe cat este de frumoasa, pe atat de dificil este de organizat. Iar daca iei in calcul volumul de lucru manual necesar pentru fiecare piesa de decor realizata handmade pana la ultimul fir de orhidee folosita la aceasta nunta iar mai apoi numeri si alte cateva evenimente organizate de agentia noastra in aceeasi zi… ei bine, ajungi sa intrebi “cat costa halatul” pana la sfarsitul zilei. Dar nu despre cat de greu este de organizat o nunta vreau sa va povestesc! Acesta este secretul nostru si niciun cuplu care apeleaza la serviciile unui wedding planner nu ar trebui sa ramana cu acest sentiment. Dimpotriva! Miresele mele imi spun tot timpul ca s-ar mai marita de cateva ori.

Drept piese centrale pe mesele invitatilor, mirii mei au optat pentru aranjamente aerisite de flori pe suport de sfesnic din fier forjat si accesorii marine curgatoare. Am ales impreuna pentru aceste aranjamente sa folosim hortensie alba si verde, astilbe roz, vanda mov, cale albe si mov, trandafiri albi, lisianthus alb, astrantia alba, veronica, eryngium si lavanda.

Accesoriile marine folosite atat in aranjamentele florale cat si pe scaunele invitatilor au fost realizate handmade si s-a lucrat la ele zi de zi, vreme de mai bine de o saptamana inainte de eveniment.

9A8A7522 aranjament-carmen-ionita aranjament-carmen-ionita-2 aranjament-carmen-ionita-3 Miruna & Viorel (4) Citeste continuarea pe blogul echipei Events by Carmen Ionita, agentie organizare evenimente

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste