Revista Nunta
Destination wedding

Nunta in Grecia

image Postat la: 13.06.2019 - 08:06
image Revista Nunta
Nunta in Grecia

Pentru cei care viseaza la o nunta pe plaja, cea mai buna optiune este nunta in Grecia. Minunata Elada are toate atuurile necesare ca sa gazduiasca nunta romantica perfecta. Doua mii de insule, dintre care doua sute locuite, peisaje de poveste, plaje impecabile si apa cristalina. Si nu este nici prea departe de Romania, in cateva ore ajungi la destinatie. Iar daca te intrebi cum poti tu de aici sa organizezi o nunta acolo, afla ca n-ai de ce sa-ti faci griji: exista oameni specializati care chiar asta fac, organizeaza nunta in Grecia.

Iata pasii pe care ii vei parcurge impreuna cu wedding planner-ul ca sa-ti implinesti visul:

1. Vei primi asistenta juridica pentru pregatirea si prelucrarea documentelor necesare oficierii casatoriei

Casatoria civila se va face la autoritati, iar certificatul primit trebuie apostilat. Adeverinta de cutuma o veti primi de la starea civila a locului de nastere din Romania si este valabila 3 luni. Si aceasta trebuie apostilata. Apoi, aveti 6 luni la dispozitie sa solicitati transcrierea la primaria de domiciliu din Romania a certificatului de casatorie eliberat de autoritatile din Grecia.

Credit foto: ViDi Studio/Shutterstock

2. Vei primi consiliere pentru serviciile pe care le doresti 

In primul rand, vei informa organizatorul ce stil de nunta iti doresti. Optiunile sunt cel putin spectaculoase in Grecia. Poti face ceremonia pe plaja, pe un yacht sau chiar... sub apa. In functie de alegerea ta, wedding planner-ul te va consilia in alegerea decoratiunilor, florilor, tortului, a serviciilor foto si video, dar si a muzicii. Tot organizatorul te va indruma spre cele mai potrivite servicii oferite de make-up artisti, hair stylisti, floristi, decoratori si firme de catering.

Credit foto: Nopparat Nambunyen/Shutterstock

3. Vei avea un responsabil de nunta

Aceasta persoana iti va fi alaturi pe tot parcursul ceremoniei, asigurandu-se ca toate lucrurile merg conform planului. Deci nu trebuie sa-ti faci nicio grija in marea zi fiindca exista cineva care cu asta se ocupa: coordoneaza complet receptia.

Credit foto: Iryna Prokofieva/Shutterstock

4. Vei primi sfaturi legate de sejurul in Grecia

Pentru ca esti intr-o tara straina si n-ai timp sa te informezi de absolut tot ce implica sa te cazezi in Grecia, organizatorul iti va oferi sfaturi legate de oferte de petrecere a sejurului in Grecia si te va ajuta sa rezervi camere la cel mai potrivit hotel pentru nevoile si bugetul tau.

Credit foto: Iryna Prokofieva/ Shutterstock

Acestea fiind spuse, va uram calatorie placuta, casa de piatra, luna de miere cat mai dulce si asteptam sa ne povestiti cum a fost. Ne gasiti aici.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste