Revista Nunta
Real Weddings

Nunta @Club Snagov: Povestea unui eveniment fermecat

image Postat la: 20.08.2015 - 03:22
image Revista Nunta
Nunta @Club Snagov: Povestea unui eveniment fermecat

Andra si Bogdan au ajuns pe mana mea cum nu se poate mai natural: organizasem toata paleta de petreceri in cercul lor de prieteni – de la nunta la mare si la Sibiu, pana la petrecere pentru copii la Brasov si in Bucuresti. Eram un fel de organizatoare de evenimente a lor. Am fost, prin urmare, extrem de fericita cand Andra m-a contactat si si-a dorit sa lucreze cu absolut toata echipa mea.

Drept multumire ca ne-a ales si ca ne-a confirmat astfel succesul tuturor evenimentelor pe care le-am realizat in acest cerc de prieteni am facut tot ce-am stiut noi mai bine. Iar rezultatul... va las pe voi sa il definiti cu ajutorul imaginilor de mai jos:

 

Povestea:

Pe 20 iunie 2015, in Snagov, statea la ploua. Echipa Events rostea rugaciuni in timp ce muta arcada din exterior in interior si invers, intindea si strangea covorul alb, insira si desira scaunele in functie de cum batea vantul si cum se asterneau norii. In cele din urma, intocmai ca in basme, dupa furtuna a iesit soarele si am reusit sa asistam la o superba ceremonie de cununie civila pe pontonul de la Club Snagov.

nunta-carmen-ionita nunta-carmen-ionita-1 nunta-carmen-ionita-2 nunta-carmen-ionita-3 nunta-carmen-ionita-4 nunta-carmen-ionita-5

Citeste mai departe si vezi mai multe imagini pe blogul echipei Events by Carmen Ionita, agentie organizare evenimente

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste