Revista Nunta
Accesorii

Modele de verighete din aur galben

image Postat la: 28.03.2016 - 01:26
image Revista Nunta
Modele de verighete din aur galben

Inelele de logodna, metalele pretioase sau pietrele care le impodobesc sunt supuse capriciilor modei insa verighetele din aur galben nu se vor demoda niciodata. De altfel, din cele mai vechi timpuri, metalul pretios este folosit pentru confectionarea simbolurilor de promisiune vesnica purtate de cei doi soti pe inelarele mainii stangi.

Verighetele pot fi personalizate prin inscriptionarea cu mesaje simbolice pentru cei doi insa, in acelasi timp, ele pot primi o atingere de inedit prin jocurile de culori Acestea pot fi obtinute prin impletirea aurului galben cu aurul alb sau cu vedeta metalelor pretioase din acest an, respectiv aurul roz.

Cele mai multe dintre cupluri aleg sa impodobeasca verigheta miresei cu mici pietricele pretioase, uneori in numar de trei, care simbolizeaza familia traditionala, alteori inconjoara verigheta cu apele stralucitoare ale cristalelor. Piatra clasica de pe verigheta ramana si in acest an diamantul insa la fel de bine acesta ooate fi inlocuit de rubin, safir sau smarald, in functie de dorintele purtatoarei.

verigheta-aur-galben-14 verigheta-aur-galben-13 verigheta-aur-galben-12 verigheta-aur-galben-11 verigheta-aur-galben-10 verigheta-aur-galben-5 verigheta-aur-galben-6 verigheta-aur-galben-7 verigheta-aur-galben-8 verigheta-aur-galben-9 verigheta-aur-galben-4 verigheta-aur-galben-3 verigheta-aur-galben-2 verigheta-aur-galben-1

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste