Revista Nunta
Marturii

Marturii originale pentru nunta

image Postat la: 07.09.2015 - 09:22
image Revista Nunta
Marturii originale pentru nunta

Alaturi de invitatii si textul pentru acestea, elementele imediat urmatoare aflate pe lista mirilor sunt marturiile. In mod traditional, marturiile erau cateva bomboane, in general in numar de 5, menite sa simbolizeze fericirea, sanatatea, fertilitatea si, in general, toate dorintele cuplului care face primii pasi in viata de oameni casatoriti. Astazi, din ce in ce mai multe cupluri daruiesc oaspetilor la nunta mici cadouri inedite, de la magnetei pentru frigider pana la evantaie sau vouchere la spa. In timp ce unele pot debusola invitatii, altele se dovedesc a fi o cheltuiala absolut inutila pentru ca ajung in cine stie ce fund de sertar sau chiar la gunoi. Prin urmare, atunci can viitorii miri cauta marturii, trebuie sa tina cont de mici detalii: in primul rad, acestea sa se integreze in tonul nuntii si, in al doilea rand, sa aiba o anumita functionalitate. Prin urmare, iata cateva sugestii pentru marturii originale.

 

  1. Ghivece cu plante suculente

In general, astfel de marturii pot fi usor de adaptat oricarei petreceri de nunta si este suficient doar sa le schimbati ghiveciul. De exemplu, o nunta extrem de eleganta poate necesita marturii in ghivece mici de sticla, in timp ce pentru una clasica sau cu teme rustice, ghivecele obisnuite sunt foarte potrivite. Marturiile in ghiveci pot dainui chiar si peste ani si vor infrumuseta casa oaspetilor. Mai mult de atat, fiecare ghiveci in parte poate fi personalizate cu numele mirlor, precum si data nuntii.

Pret: 12 – 14 RON / bucata

plante-ghiveci-marturii

 

  1. Sapunuri hand – made

Cu arome de levantica, citrice, fructede padure sau chiar bere, sapunurile lucrate de mana vor fi o surpriza parfuata si utila pentru oaspetii de la nunta. Acestea vor fi cu atat mai apreciate daca veti grava in fieare dintre sapunurisau pe ambalajele acestora numele voastre sau al invitatilor, precum si data nuntii. Aisgurati-va, insa, ca toti invitatii stiu c marturiile sunt mici sapunuri handmade, astfel incat sa evitati accidentele neplacute cu copiii. In plus, daca va doriti acest lucru, producatorii acestora le pot modela in anumite forme, cum ar fi inimioare, flori sau pasari.

Pret:  4 ron + / bucata

sapun-marturii-nunta

 

  1. Borcanel cu cafea

Cu siguranta fiecare dintre invitati va savura o ceasca de cafea a adoua zi dupa nunta, cu atat mai mult daca aceasta le va aminti de cei doi miri. Prin urmare, un saculet cu cafea, un borcanel sau o cutie metalica plina cu bobitele aromate va fermeca pe oricine. In plus, cei mai multi dintre producatorii specializati in astfel de marturii de nunta ofera personalizarea acestora.

Pret: 5 ron + / bucata

cafea-marturii-nunta

 

  1. Seminte de flori sau hartie plantabila

O idee prietenoasa cu mediul inconjurator si care prinde din ce in ce mai bine la nunti sunt maturiile oferite sub forma plicurilor cu semninte de flori sau chiar sub forma unor hivece in care deja exista seminte germinate. Daca doriti sa le faceti un astfel de cadou oaspetilor vostri, specificati pe plic ce flori le-ati daruit, precum si care este perioada de plantare, inflorire sau cum anume trebuie ingrijite.

In plus, o alta modalitate trendy de a imbogati gradinile sau balcoanele celor prezenti la nunta este hartia plantabila. Aceasta este hartie reciclata, complet prietenoasa cu solul, in care se afla semnite de flori. Modelata in diverse forme, aceasta a devenit intr-un timp farte scurt unul dintre cadourile preferate de nunta in tarile vestice.

Pret: La cerere

hartie-plantabila

foto prima pagina: Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste