Revista Nunta
Marturii

Marturii

image Postat la: 09.06.2019 - 09:26
image Revista Nunta
Marturii

Pentru ca ele reprezinta o amintire de la nunta ta, cand cauti marturii ar fi bine sa te gandesti la invitati si la faptul ca ei le vor pastra. Probabilitatea sa faca acest lucru este mai mare daca marturiile pe care le oferi sunt folositoare. Nimeni nu-si doreste sa investeasca niste bani in obiecte care vor sfarsi uitate intr-un colt.

Sigur vrei sa oferi ca amintire de la nunta ta un obiect care sa duca cu gandul la romantism, la iubire si nu iti imaginezi cum ar fi posibil sa asociezi acestea cu un obiect util. Iata cateva idei de marturii care imbina pragmatismul utilitatii cu boemia dragostei.

1. Marturii set de lingurite

Poate iti par banale niste lingurite din otel inoxidabil, dar daca au forma de inima si gravate cateva cuvinte de dragoste pe ele, deja devin obiectele de care ai nevoie la nunta, ca amintire utila pentru invitatii tai.

Credit foto: www.nunta.e-marturii.ro

2. Marturii bambus

In cazul acestui tip de marturii este evidenta impletirea utilului cu placutul. Invitatii vor ramane dupa nunta voastra cu o planta care ingrijita cu atentie va creste asemenea dragostei voastre. 

Credit foto: www.charm-art.ro

3. Marturii cutiute elegante

Invitatii vostri vor fi placut surprinsi sa primeasca niste cutiute atent realizate, din materiale rezistente si frumos decorate, pentru ca au si ei, la randul lor, obiecte pe care vor sa le pastreze cu grija. Astfel, amintirea de la voi va deveni protectoarea amintirilor lor.

Credit foto: www.alizera.ro

4. Marturii pamatuf tastatura

Pe langa faptul ca sunt utile, aceste marturii sunt si foarte haioase, iar daca voi v-ati cunoscut cumva pe net, ceea ce este foarte posibil in zilele noastre, devin si mai reprezentative. Invitatii vor fi incantati. Cine n-are nevoie sa stearga praful de pe tastatura?

Credit foto: www.coevi.ro

5. Marturii caligrafiate

Ce poate fi mai romantic decat o poezie de dragoste scrisa de mana de un artist caligraf? Gandeste-te ce impact ar avea asupra invitatelor tale sa gaseasca fiecare, de exemplu, cate o marturie sub forma unei esarfe caligrafiate. O vor purta cu drag si isi vor aminti mereu de nunta voastra.

Credit foto: Grafemeride 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste