Revista Nunta
Spectacol

Mariage Fest - Cele mai avantajoase oferte pentru sezonul de nunti 2016

image Postat la: 24.11.2015 - 02:25
image Revista Nunta
Mariage Fest  - Cele mai avantajoase oferte pentru sezonul de nunti 2016

Cel mai important targ de nunti din tara s-a desfasurat intre 20-22 noiembrie la Palatul Parlamentului. De-a lungul celor trei zile de targ, mii de cupluri au trecut pragul cadrului elegant in care a avut loc Mariage Fest si au descoperit cele mai bune oferte pentru 2016, atat pentru locatii de nunta, cat si pentru tinutele vestimentare, flori, verighete, fotografie sau elementele tehnice. Revista Nunta by Carmen Ionita s-a aflat in centrul actiunii si va transmite cele mai importante reduceri si avantaje oferite de organizatorii de nunti in 2016.

Sute de expozanti i-au intampinat pe viitorii miri pentru a le prezenta cele mai bune oferte pentru sezonul de nunti care va debuta in ianuarie 2016. Vestile bune nu se opresc odata cu incheierea targului pentru ca cei mai multi dintre participanti ofera aceleasi tipuri de reduceri in cazul semnarii contractelor de nunta pana la finele anului 2015!

Prima zi de Mariage Fest a debutat cu o sesiune inedita de shopping: Black Friday la rochii de mireasa. Si pentru ca targul a ajuns la editia cu numarul XVIII, la dispozitia mireselor au fost puse 18 rochii pentru ziua cea mare la pretul de 18 lei.

Timp de trei zile, sute de expozanti le-au oferit mirilor cele mai bune solutii pentru organizarea evenimentului mult visat, pentru toate bugetele si pentru toate gusturile!

bf bf-2 bf-3 casa-comana divine-atelier foto le-chateau-1 mariage-fest-4 militari natalia-vasiliev olympia-rose sheraton yes-events Pentru a va bucura de cele mai avantajoase oferte, Mariage Fest editia de iarna isi va deschide portile intre 22 si 24 ianuarie 2016! Aici veti putea gasi rochia perfecta de mireasa, costumul de mire si salonul de evenimente in care veti dansa pentru prima data ca sot si sotie. Citeste toate articolele despre eveniment in sectiunea dedicata targului Mariage Fest.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste