Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Manichiura primaverii 2020: Ce se poarta pe unghiute?

image Postat la: 14.01.2020 - 15:41
image Revista Nunta
Manichiura primaverii 2020: Ce se poarta pe unghiute?

Curioase să descoperim ce se poartă în noul sezonul primăvară-vară în materie de manichiură, nuanțe de ojă și aplicații pe unghiuțe? Vă prezentăm cele mai noi trenduri în materie de manichiură, iar voi decideți ce și cum ar arată bine pe unghiile voastre și vi s-ar potrivi de minune.

În materie de nuanțe de oje, suntem încântați să vă anunțăm că supremația nuanțelor nude încă se menține, de data aceasta în nuanțe dulci de crem și bej, pentru a contura un look delicat și natural al unghiilor. Iar dacă vreți să adăugați un strop de îndrăzneală unei astfel de manichiuri, nu ezitați să combinați o nuanță de crem cu una de oranj pastelat și catifelat sau o nuanță de gri-cârtiță cu un roz dulce, într-o manichiură ombre perfectă, precum am întâlnit în prezentările de modă by Oscar de la Renta.

Manichiura franțuzească este de nelipsit în ultimele sezoane de pe unghiuțe, dar noutatea primăverii 2020 este reprezentată de manichiura French micro, cât mai minimalistă, cu o baza de ojă transparentă și lucioasă și aplicații cât mai subțirele și finuțe de alb în vârful unghiilor. Unghiuțele delicate și diafane, mai mult decât subtile ca și coloratie, sunt IN. În plus, avantajul liniei albe atât de subțiri este reprezentată de faptul că dă naștere unui efect de alungire a unghiilor, indiferent de cât de scurte sunt ele în realitate.

Sursa foto: www.etsy.com

Minimalismul este un curent care și-a făcut simțită prezența în mai toate aspectele modei și ale înfrumusețării și îl regăsim și în manichiura lui 2020, de la aplicații, decorații, imprimeuri și până la picturile artistice de pe unghii. Tot Oscar de la Renta ne-a cucerit, spre exemplu, în prezentările sale de modă prin modelele de manichiură naturală, într-un roz cât se poate de natural, peste care a suprapus puncte delicate de alb. Tot la capitolul minimalism am putea integra și manichiura ombre cu aspect lăptos, în care întrepătrunderea umbrelor este foarte subtilă, combinând albul cu un touch de lavandă, spre exemplu, sau lacul simplu cu un lac cu mult sclipici.

Sursa foto: https://www.etsy.com/

Iar dacă anul 2019 ne-a încântat vizual în modă cu cât mai multe și mai variate animal printuri, iată că anul acesta le regăsim și pe unghii, precum în showul de modă semnat Jeremy Scott. În același timp, dacă vreți un impact cu adevărat puternic și spectaculos, dar animal print-ul all over vi se pare totuși prea mult, va recomandăm să combinați animal print-ul de pe unghii cu nuanțe mate, spre exemplu 2 unghii cu model animal print, 3 cu o ojă mată.

Sursa foto: https://www.etsy.com

Contrariile se atrag și se îmbină armonios așa că la polul opus minimalismului vom regăsi aplicațiile maxi pe unghii sau străluciri cât mai accentuate. Glitterul este în continuare de nelipsit nu doar în ținute, dar și de pe unghii, iar bijuteriile aplicate pe unghii (fiindcă se poartă lanțurile în această primăvară, nu mică ne-a fost mirarea să vedem lanțuri de ștrasuri atârnând și pe unghiile anumitor degete) pot face dintr-o manichiură obișnuită una cu adevărat statement. Fiindcă și perlele domină puternic moda începutului de 2020, le regăsim în tot felul de accesorii și în mod surprinzător și în aplicații minione care împodobesc vârful unghiilor, recreând o superbă manichiură franțuzească.

Sursa foto: https://www.etsy.com/

Foarte chic în 2020 este și manichiura cu motive cosmice sau cea cu motive inspirate de natură și viața vegetală. Arată într-un mod impresionant o galaxie albă pe un fundal de ojă albastru clasic, culoarea anului 2020, sau o manichiură nude cu aplicații strălucitoare de steluțe, luni necunoscute și elemente care plutesc prin spațiu. La fel de bine arată și manichiura artistică cu imprimeuri tropicale sau cu aplicații care imită frunzele aurii. Unghiile cu acril se poartă și ele, iar dacă vă plac, aflați că sunt în tendințe cele lungi, cu un aspect nude sau cât mai natural.

Sursa foto: https://www.etsy.com/

Sursa foto: https://www.etsy.com/

La capitolul culori, nuanțele de albastru sunt la mare căutare (precum albastru clasic, albastru cobalt), dar la fel și tonurile neutre (puteți chiar aplica un ton diferit pe fiecare unghie creând astfel o variantă foarte ‘purtabilă” a manichiurii curcubeu), la fel și cele de galben pastel, vibrant, căci doar ne pregătim de primăvară în scurt timp.

Sursa foto: www.net-a-porter.com

 Foto fr si main: Photo by Cheda Stankovic Pexels

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste