Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Machiajul de mireasa, exercitiu de frumusete

image Postat la: 26.03.2017 - 22:00
image Revista Nunta
Machiajul de mireasa, exercitiu de frumusete

O mireasa este frumoasa, asta e deja o axioma. Oricum s-ar imbraca, machia sau coafa, bucuria din inima si emotiile o fac sa radieze, luminand pe o raza de multi metri in jurul ei.

Ati vazut cum stau copiii ciorchine pe langa mireasa, o ating si o sorb din ochi, convinsi ca e o zana? Formula frumusetii fara cusur include, pe langa fericirea ce vine la pachet in ziua nuntii, si un mic truc pentru machiajul de mireasa.

Gaseste elementul-forte al fizionomiei tale, trasatura de care esti mandra si constienta – iar toate femeile au instinctul de a si-o descoperi –, considera ca este centrul atentiei si apoi „construieste” tot machiajul si coafura in raport cu acest punct focal.

In cazul Francescai, ochii sai de un verde fascinant au fost atuul in jurul caruia specialistii de la Beauty District au completat ceea ce natura a daruit.

machiaj-de-mireasa-5 machiaj-mireasa-1 machiaj-de-mireasa-4 machiaj-de-mireasa-3 machiaj-de-mireasa-2

Sedinta foto din studioul lui Tiberiu Arsene a fost ca un brainstorming efervescent. Ideile si propunerile creative zboara dinspre hair stylistul Alina Miclos pre fotograf, cu volta pe deasupra pensulelor Irinei Mihaita. Panoplia ei cu produse de make-up e la indemana, nuanta cu nuanta se asaza pe chipul Francescai, frumoasa ca o principessa renascentista. Alina face prestidigitatie cu peria si pieptenele, Adi aranjeza luminile, toti sunt veseli de parca ar fi suita cu care Francesca paseste pe un covor rosu.

And the Oscar goes to... echipa Beauty District!

Fotografii: Tiberiu Arsene

Asistent foto: Adrian Negoitescu

Hair stylist: Alina Miclos

Makeup artist: Irina Mihaita

Model: Francesca Balsamo

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste