Revista Nunta
Honeymoon & travel

Luna de miere in Romania

image Postat la: 04.06.2019 - 11:32
image Revista Nunta
Luna de miere in Romania

Luna de miere e momentul acela magic in care ramaneti doar voi doi, departe de lumea dezlantuita. Sigur, ideal ar fi cat mai departe, dar ce te faci daca n-ai suficienti bani sa ajungi pe plajele pustii din tarile exotice? Renunti la luna de miere? Sigur ca nu. Iti oferim noi cateva sugestii de petrecere a lunii de miere in Romania. Mai aproape, dar mai ieftin si cu locuri si peisaje de neuitat.


1. Luna de miere la castel

Un domeniu impresionant, cu gradina in care dimineata sa faci yoga sau sa alergi ori sa beti impreuna prima cafea a zilei, un pat cu baldachin si o camera cu semineu. Toate acestea, plus un rasfat culinar de exceptie, la 120 de euro pe noapte. Suna bine? Gasesti toate acestea la Castle Hotel Daniel din Talisoara din Covasna.

.2. Luna de miere la conac

Cum ti s-ar parea sa aveti un conac doar pentru voi doi, unde sa nu puteti fi deranjati de nimeni, pentru ca  telefonul mobil nu are semnal? Ati avea curaj sa incercati o asemenea experienta macar in luna de miere? Atunci nu tebuie decat sa va deplasati pana la Malancrav, in Transilvania si sa cautati Conacul Apafi Manor.

3. Luna de miere cu autorulota

Sunteti nonconformisti, activi si dornici de experiente inedite in luna de miere? Ce-ar fi sa inchiriati o autorulota? Este, practic, o casa pe patru roti, de la fereastra careia peisajul se schimba mereu, de fiecare data cand va deplasati. Puteti sa o inchiriati pentru cateva saptamani si sa popositi unde vreti, cand si cat vreti, in drumul vostru. E numai buna pentru o oprire pe camp, sa priviti stelele si luna, sa faceti un foc de tabara micut si romantic si sa vizitati mai multe orase si obiective decat daca ati sta intr-un singur loc. Pretul de inchiriere al unei autorulote model 2019, de cinci stele, porneste de la 125 de euro pe zi si ajunge la 165 de euro pe zi, in functie de luna in care ai nevoie.

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste