luni, martie 1, 2021
More

  Look de iarna: Cum sa arati precum o craiasa a zapezii cu accesoriile de par potrivite

  Chiar dacă frigul de afară nu este întotdeauna cel mai bun prieten al nunților în sezonul rece, trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului și să recunoașteam că nunțile iarna au un farmec aparte, aproape magic. Zăpada cu sclipirile ei, ceața, aerul tare, luminițele strălucitoare din oraș, decorațiunile în teme specifice iernii, atmosfera de magie care plutește în oraș nu doar în preajma Sărbătorilor, ci și mult timp după, toate acestea sunt de un farmec inegalabil și pot contribui enorm la succesul nunții tale.

  În plus, peisajul de iarnă reprezintă un mediu ambiental fabulos pentru a surprinde cele mai creative cadre și a avea imortalizate în fotografii superbe momentele cele mai frumoase ale nunții voastre. Natura în acest anotimp este mirifică și atmosfera unui peisaj acoperit de zăpadă este mai mult decât romantică. Poți face din nunta ta o adevărată poveste de iarnă în care tu să fii regina supremă, o mândră crăiasă a iernii ce tocmai și-a găsit alesul vieții și este nespus de fericită.

  Iarna este un anotimp abundent și generos, care lasă loc pentru opulență și strălucire și în materie de vestimentație și stil. Dacă în alte sezoane suntem mai moderate cu elementele glamorous, iarna ne permite să ne dezicem de monotonie și să strălucim la propriu. De aceea, poți încorpora în ținuta ta de mireasă elemente de strălucire sau elemente tematice specifice iernii fără riscul că poți exagera. Stilul coafurii tale de mireasă poate fi unul cât se poate de simplu, dar cu accesoriul de păr potrivit, inspirat de tematica iernii, vei ieși cu siguranță în evidență.

  Ai la dispoziție opțiuni multiple de accesorizare a părului, de la coronițe de flori “înghețate” sau uscate, până la ace de păr perlate sau care imita fulgii de nea sau elemente iernatice precum gheața și cristalul. Uite câteva imagini cu ace de păr, bentițe, tiare sau piepteni de păr care îți pot servi drept inspirație dacă îți dorești un look de crăiasă la nunta ta de iarnă.

  O nuntă ca-n povești să ai!

  Foto: By VAndreas /Shutterstock

  Foto: By IVASHstudio /Shutterstock

  Foto: By Alena Root /Shutterstock

  Sursa foto: www.net-a-porter.com

  Foto: By FoodAndPhoto /Shutterstock

  Foto: By Mykolaiko /Shutterstock

  Sursa foto: www.etsy.com

  Foto: By Miramiska /Shutterstock

  Foto: By KOBRIN PHOTO /Shutterstock

  Sursa foto: www.etsy.com

  Foto: By freya-photographer /Shutterstock

  Foto: By aprilante /Shutterstock

  Foto cover: By Anna Om /Shutterstock

  Citeste si:

  30 De lucruri pe care sa le ai in vedere daca vrei sa organizezi o nunta pe plaja

  Daca te casatoresti anul acesta si visezi inca de pe acum la o nunta pe plaja, iata 30 de lucruri pe care...

  Bunele maniere si protocolul cununiei civile

  Cununia civila pare ca ocupa un loc secund in peisajul ritualurilor de nunta, insa importanta si semnificatia acesteia nu trebuie trecute cu...

  5 Palate superbe unde poti avea o nunta de vis

  Dacă v-ați hotărât asupra locației de nuntă și nu vreți să fie una obișnuită, ci una cu totul și cu totul specială,...

  7 Trucuri pentru a realiza un machiaj de mireasa impecabil pe cont propriu!

  Sa pui la cale o nunta de la A la Z este o munca istovitoare care necesita mult timp si chiar si...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here