Revista Nunta
Nunta Formala

Le Chateau - Nunta la Castelul din inima orasului

image Postat la: 25.11.2015 - 22:30
image Revista Nunta
Le Chateau - Nunta la Castelul din inima orasului

Aproape ca prin farmec, in inima orasului s-a ridicat un castel in adevaratul sens al cuvantului. Le Chateau a primit titulatura de castel din inima orasului tocmai pentru ca amplasarea acestuia este in centrul capitalei, la doar cateva minute de Piata Unirii. Prestigioasa locatie de evenimente poate gazdui sub cupola sa aurita sute de invitati intr-un decor elegant, somptuos care aminteste de balurile nobilimii de odinioara. Fiecare element decorativ este realizat din materiale pretioase, incepand de la marmura stralucitoare care acopera podeaua pana la uriasele candelabre din salonul de bal care arunca sclipiri din cel mai pur cristal asupra invitatilor. Prin urmare, povestea vietii in doi poate incepe in Le Chateau cu A fost odata ca niciodata cea mai frumoasa nunta din lume...Continuarea trebuie scrisa de mirii care aleg sa isi celebreze iubirea in castelul din inima orasului iar primii pasi pot fi facuti chiar in aceste zile, pentru ca reprezentantii Le Chateau va asteapta in zilele de targ 20-22 noiembrie la Mariage Fest.

De la ei am aflat ca Sala Principala a castelului este in sine o bijuterie arhitecturala care ascunde dotari tehnologice de ultima generatie, puse la dispozitia mirilor. Mai mult de atat, pe langa cei 500 de metri patrati ai salonului de evenimente, oaspetii nuntii din povesti beneficiaza de lobby-ul generos, precum si de terasa. In plus, pentru ca nici macar spectacolul iubirii nu este deplin fara o scena, Le Chateau pune la dispozitia celor care ii trec pragul o impresionanta scena care masoara nu mai putin de 130 de metri patrati, pe care se poate desfasura in voie formatia aleasa.

Pentru ca si castelul din inima orasului trebuie sa aiba o inima, aceasta este formata din echipa de profesionisti care functioneaza cu pricepere aproape vrajitoareasca pentru a personaliza si desavarsi fiecare nunta in parte. De la tehnicieni si wedding planner-ul dedicat pana la cheful cu ani buni de experienta in gastronomia de rang inalt, fiecare membru al echipei Le Chateau isi va darui eforturile pentru o nunta de neuitat.

Citeste continuarea in sectiunea speciala dedicata evenimentului Mariage Fest 2015

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste