Revista Nunta
Locatii de nunta

Le Chateau - nunta la castelul din inima Bucurestiului

image Postat la: 12.09.2019 - 14:42
image Revista Nunta
Le Chateau - nunta la castelul din inima Bucurestiului

Inaugurat in primavara anului 2015, Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei este astazi una dintre cele mai apreciate locatii dedicate evenimentelor festive si ceremoniilor de gala din Bucuresti. Dincolo de somptuozitatea si eleganta spatiilor si de aspectul sau stralucitor, Le Chateau este un garant al calitatii si eficientei, la cele mai inalte standarde.

 

Va invitam sa cititi un interviu cu Laura Tatoli, actionar si Director General al Le Chateau.

 

Revista NUNTA: Ce reprezinta Le Chateau, astazi, dupa patru ani de la inaugurare?

 

Laura Tatoli: Le Chateau este un adevarat Castel in Inima Capitalei, nu doar prin decoratiunile somptuoase si spatiile ample, dar si prin experienta pe care o cream oaspetilor nostri la fiecare eveniment. In cei peste patru ani scursi de la inaugurare, sutele de cupluri care au ales sa isi organizeze petrecerea de nunta la noi, au apreciat abordarea unica a productiei unui eveniment atat de complex cum este nunta, abordare ce se masoara, de fiecare data, in zambetele si buna dispozitie a invitatilor.
Le Chateau este, astazi, un garant al calitatii, o experienta si un stil in sine care, aplicat evenimentelor, genereaza o emotie si o marca distincta, inconfundabila, resimtita deopotriva de toti oaspetii nostri.

 

Revista NUNTA: Ce inseamna NUNTA marca Le Chateau?

 

Laura Tatoli: Nunta la Castelul din Inima Capitalei este, in primul rand, un festival al elegantei, o productie armonioasa, asemenea unui spectacol, in care mirii sunt personajele principale, in fata unui public exigent si rafinat alcatuit din familie, prieteni si colegi. Beneficiind de intreaga expertiza a echipei Le Chateau si de suportul tehnologic de ultima generatie, realizam, pentru fiecare cuplu in parte, scenarii de eveniment unice, care pun in valoare viziunea proprie si dorintele acestora. Astfel, petrecerile de nunta la Castel sunt deopotriva aristocrate si stralucitoare, dar si animate, pline de buna dispozitie si spectaculoase.

 

Revista NUNTA: Avand incluse in pachetele de nunta standard o serie larga de servicii si echipamente necesare productiei unei nunti la cel mai inalt nivel, de ce altceva ar trebui sa se preocupe viitorii miri pentru a avea o nunta asa cum isi doresc?

 

Laura Tatoli: Beneficiind de o gama extinsa de echipamente profesionale de sunet, lumini inteligente, lasere, sisteme de proiectie HD si de o impunatoare scena demna de un adevarat teatru, mirii nu mai trebuie decat sa isi alcatuiasca programul artistic dupa preferintele lor, insa si in acest sens ii putem consilia si oferi suport, avand o relatie stransa cu majoritatea artistilor ce au cantat pe scena noastra. Practic, alaturi de wedding planer-ul nostru, generam un scenariu de eveniment personalizat, pe care il urmarim in detaliu, astfel incat viitorii miri sa se poata bucura pe deplin de petrecerea lor.

 

Revista NUNTA: Ce inseamna experienta nuntii Le Chateau din punct de vedere culinar?

 

Laura Tatoli: Meniurile noastre de nunta reprezinta o adevarata calatorie in lumea bunului gust, o calatorie atat in lumea traditiilor nationale, reinterpretate in maniera proprie, cat si un periplu prin cele mai renumite bucatarii ale mapamondului. Maestrii bucatari ai Castelului sunt gata oricand sa accepte cele mai inedite provocari, reusind de fiecare data, cu succes, sa dezvolte si sa implementeze meniuri personalizate, adevarate creatii „made-to-measure” gastronomice.

 

Revista NUNTA: Care este numarul optim de invitati pentru o nunta la Castel?

 

Laura Tatoli: Sala de bal a Castelului poate acomoda in mod optim intre 100 si 400 de invitati, distribuirea acestora la mese realizandu-se eficient cu ajutorul sistemului dinamic de gestionare si confirmare a participantilor, astfel incat intreaga productie a spectacolului de nunta sa se situeze la cel mai inalt standard.

 

Pentru mai multe detalii si informatii despre Le Chateau - Castelul din Inima Capitalei, cat si pentru programarea unei vizionari, consilierii specializati va stau la dispozitie la numarul de telefon 0725 333 333.
Website: www.Le-Chateau.ro

 

Credit foto: Le Chateau

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste