Revista Nunta
Spectacol

Integreaza culorile anului 2016 in paleta cromatica a nuntii!

image Postat la: 01.02.2016 - 00:45
image Revista Nunta
Integreaza culorile anului 2016 in paleta cromatica a nuntii!

Daca in 2015, culoarea anului a fost declarata marsala, 2016 este un an al ineditului cromatic. De data aceasta, nu una, ci doua nunate sunt definitorii pentru anul care abia a inceput: roz quartz si serenity, o nuanta dulce de bleu. In mod traditional, fiecare dintre cele doua culori este asociata unui gen, respectiv masculin si feminin. Prin proclamarea acestor doua nuante ca reprezentative pentru 2016, gestul simbolic este menit sa sublinieze tendita generala de echitate. Din punct de vedere cromatic, cele doua nuante sunt surse de inspiratie minunate pentru petrecerile formale, inclusiv pentru nunta. Tocmai de aceea, iti propunem cateva modalitati ingenioase de a include in ritualul si petrecerea de nunta cele doua culori ale anului 2016.

 

Flori in culorile anului 2016

Florile de nunta sunt printre cele mai simple modalitati de a reprezenta nuantele serenity si roz quartz. Fie ca acestea s vor regasi in aranjamentele centrale, prezidiu, lumanari sau chiar buchetul de mireasa, cele doua nuante sunt usor de adaptat oricarei temei si oricarei locatii de nunta. Cele doua nuante se echilibreaza reciproc si pot simboliza uniunea armonioasa dintre mireasa si mire.

flori-culorile-anului-2016

 

Rochii de domnisoare de onoare in culorile anului 2016

Una dintre cele mai dificile probleme ale mireselor este gasirea unui numitor comun pentru domnisoarele de onoare. Desigur, acest lucru e de inteles pentru ca fiecare dintre prietenele dragi ale miresei are propria personalitate si propriile preferinte. In plus, e foarte posibil ca un anumit model de rochie sa nu puna in avantaj toate tipurile de silueta. Tocmai de aceea, o buna modalitate de a alege rochiile domnisoarelor de onoare este in functie de culorile anului 2016. Pastelurile pun in valoare orice nuanta de piele si par, cu atat mai mult cu cat vor avea de ales intre un ton cald si unul rece. Fiecare domnisoara de onoare isi poate alege apoi croiala preferata, precum si nuanta care ii place si care o pune in evidenta, dintre roz quartz si serenity.

7-net 6-net 5-net 4-asos 3-asos 2-asos 1-asosfoto Asos.com, Net-a-Porter.com

 

Rochie de mireasa in culorile anului 2016

Miresele originale pot opta sa renunte la albul traditional al rochiei si sa se indrepte catre rochii in nuantele anului 2016. O rochie de mireasa roz quartz sau serenity poate fi eleganta si originala in acelasi timp. Ambele sunt nuante pastelate, elegante si pot transforma o rochie de mireasa simpla intr-o adevarata aparitie.

r8-etsy r7-etsy r6-etsy r5-etsy r4-etsy r3-etsy r2-etsy r1-etsyFoto Etsy.com

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste