Revista Nunta
Logodna

Inspiratie pentru domni: Inelul de logodna

image Postat la: 25.07.2016 - 08:17
image Revista Nunta
Inspiratie pentru domni: Inelul de logodna

Orice nunta incepe cu un legamant iar simbolul acestuia este inelul de logodna care impodobeste mana femeii iubite. Pana acolo, insa, in spatele micii bijuterii se ascunde un adevarat carusel emotional, un amalgam de pietre pretioase, forme si culori explorate de domn inainte sa puna marea intrebare a vietii sale. Cu siguranta nu este o decizie care se ia in graba insa din momentul in care a fost facuta, va fi pecetluita cu dragoste si cu mandrie prin inelul de logodna. Inainte de a oferi domnilor cateva surse de inspiratie pentru acesta, trebuie sa afle cateva detalii importante despre achizitionarea, traditia si oferirea acestuia.

Cel mai bun indiciu despre cum trebuie sa arate inelul de logodna il va oferi chiar doamna care a fuart pentru totdeauna inima domnului. Acesta este ascuns in stilul ei vestimentar si in felul in care isi alege accesoriile. O doamna cu gusturi moderne, orginale, va fiincantata de un inel neconventional de logodna, cu un concept inedit. In acelasi timp, o femeie cu spirit urban poate fi cucerita de un inel de logodna cu aer modern, simplu in linii insa remarcabil prin montura. La fel de bine o doamna foarte eleganta va purta cu drag pe mana un inel montat in arabescuri modelate din metal pretios, cu o piatra de inspiratie regala, ca safirul, smaraldul, rubinul si, desigur, diamantul.

Daca descoperirea stilului potrivit pentru inelul de logodna se va dovedi a fi o misiune dificila, atunci viitorul logodnic poate cere ajutorul unei prietene sau a unei rude, sub juramant solemn de secret si discretie daca vrea sa pastreze surpriza.

Pretul inelului de logodna nu trebuie sa fie costisitor de dragul gestului ostentativ. Cu siguranta un inel de logodna scump nu garanteaza fericirea in casnicie si exista inclusiv studii in sprijinul acestei afirmatii. Acesta trebuie sa reflecte dragostea dintre cei doi, promisiunile pe care si le-au facut reciproc si, in acelasi timp, sa fie un omagiu adus celei care il va purta poate toata viata.

Doua puncte importante de reper in alegerea inelului de logodna, pe langa cele stilistice,pot fi cele simbolice, respectiv domnii pot alege piatra inelului de logodna in functie de zodia viitoarei logodnice (despre care va invitam sa cititi mai multe aici)sau in functie de semnificatiile pietrelor pretioase pe care le puteti descoperi aici.

Pentru a fi siguri ca vor achizitiona inelul de logodna potrivit, domnii pot opta pentru executarea acestuia la comanda. Poate suna mai costisitor, insa in realitate, costurile pentru inelul de logodna pot scadea semnificativ si cu siguranta astfel vor obtine modelul ideal pentru cea care le va fi sotie. Orasul poate ascunde printre stadutele sale adevarati artisti ai bijuteriilor cu zeci de ani de experienta. In plus, daca logodnicul dispune de propriul material, atunci cel mai probabil singurul lucru pe care il va avea de platit va fi manopera. Un astfel de gest este cu atat mai valoros daca materialul provine de la o veche bijuterie de familie purtata de mama, de bunica sau de o alta persoana draga.

 

 

Love's many colors. #BrilliantEarth #engagementring #aquamarine #rosegold

A photo posted by Brilliant Earth (@brilliantearth)

 

 

 

Gorgeous #engagementring #princesscut #mydreamwedding #forever #vintage #gold

A photo posted by Jade Pangcracha Cambre (@exotic.barbie)

 

#engagementring #diamond #emerald #artdeco #artdecojewellery

A photo posted by @ring.obsession

 

#engagementring #diamond #artdeco #artdecojewellery

A photo posted by @ring.obsession

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Mihai.Tamasila/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste