Revista Nunta
Accesorii

Idei pentru nuntă: 10 lucruri esențiale și sugestii personale de la Maria Andrei

image Postat la: 07.02.2019 - 18:53
image Revista Nunta
Idei pentru nuntă: 10 lucruri esențiale și sugestii personale de la Maria Andrei

Rochia

Probează cât mai multe şi alege-o pe cea care se potriveşte cu personalitatea ta, dar şi cu evenimentul pe care îl organizaţi. E de preferat să te simţi şi bine în rochia norocoasă – nu de alta, dar petrecerea durează destul de mult. Nu îţi achiziţiona ţinuta cu prea mult timp înainte de ceremonie, este foarte posibil să te plictiseşti de ea şi, în ziua nunţii, să nu fii prea fericită de alegerea făcută. De evitat trena; sau alege măcar o variantă detaşabilă, asta pentru că toată lumea, dar toată lumea, se va „urca“ pe acei metri în plus de material.  

 

Pantofii

Cea mai complicată alegere, dar din proprie experienţă îţi spun că trebuie să fie foarte comozi. Ar fi bine să îi porţi puţin înainte, să eviţi o durere cruntă – întrecută doar de cea de dinţi – fix când ţi-e lumea mai dragă şi petrecerea mai în toi. Ţi-aş sugera să ai cel puţin două-trei variante, din care una să fie de rezervă, alta de „avarie“.  

 

Machiajul şi coafura Sunt poate mai importante decât rochia. Şi asta pentru că, dacă firul cu numărul 14 nu se aliniază cu firul numărul 15, orice mireasă este la un pas de depresie. Mergi pe variante uşor de refăcut, pentru că, mai mult ca sigur, nu mergi la petrecere cu stiliştii după tine – sau, dacă da, atunci… eşti o fericită. În plus, o probă-două înainte de eveniment nu strică – cu câteva sfaturi din partea specialiştilor despre cum să ajustezi micile probleme.  

 

Asortarea mirilor

Ar fi bine să fiţi două personaje din aceeaşi poveste. Puneţi‑vă de acord cu „basmul“, care, atenţie, trebuie să vă placă amândurora!

maria-andrei-2  

 

Un cuplu până la capăt

Nivelul de stres este destul de ridicat în ziua nunţii. Multe mirese se transformă peste noapte şi devin veritabile bridezilla în încercarea de a arăta perfect, a fi gazdele ideale sau de a controla totul în amănunt. Dar, ce să vezi, de cele mai multe ori apare el, neprevăzutul, şi le strică toată distracţia. Important este ca mirii să se bucure împreună de această zi de sărbătoare, pentru că – în mod ideal şi cu „Doamne, ajută!“ – situaţia nu se va repeta.  

 

Invitaţii

Cine vrea să vină, vine, cine nu... asta e. Bineînţeles, elegant ar fi să respecte promisiunea făcută. Dar dacă nu au ajuns la party, nu o luaţi personal! Bucuraţi-vă alături de cei care şi‑au dorit să împartă fericirea cu voi. Ştiu că se pot da multe calcule peste cap, dar puteţi plânge după banii irosiţi aiurea şi în altă zi.  

 

Fotograful

Este foarte important. Sincer, şi aici aş merge pe două „viziuni“ în ziua cu pricina... Tot din experienţă vorbesc. Costă puţin mai mult, dar mai bine să aveţi de unde alege decât să nu vă placă nicio poză – sau, mai rău, să i se facă rău fotografului şi să rămâneţi doar cu amintirile de pe InstaStories.  

 

Muzica

Oh, muzica! Aş zice că degeaba v-aţi chinuit cu toate pregătirile dacă muzica este total nepotrivită cu invitaţii. Încercaţi să faceţi un playlist pe placul tuturor, nu doar pentru unii dintre musafiri.  

 

Naşii

Ar fi minunat să vă puteţi petrece şi niște vacanţe împreună.  

 

Organizarea

Dacă îţi permite bugetul, angajează un specialist în nunţi! Îţi va face viaţa şi petrecerea muuult mai uşoare.  

 

Foto prima pagina La Bella Studio/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste