Revista Nunta
Flori si deco

Idee inedita de aranjament floral de la Andreea Stor

image Postat la: 06.06.2019 - 15:22
image Revista Nunta
Idee inedita de aranjament floral de la Andreea Stor

Andreea Stor este profesor de design floral si stie sa faca din flori un adevarat spectacol. Creativitatea sa pare ca nu are margini. Ne-am convins de acest lucru la evenimentul organizat de ea si Asociatia Floristilor din Romania, Innovation Show.

Intr-o lume inspirata de pictorita Frida Khalo, floriste din toata tara au venit la Bucuresti si au facut demonstratii de maiestrie si creativitate sub ochii spectatorilor curiosi. Bineinteles ca cei nepriceputi isi imagineaza ca realizarea unui aranjament floral nu e mare filosofie, dar se insala amarnic. 

Pentru ca nunta voastra sa aiba aranjamente splendide, cum nu s-au mai vazut, este nevoie de mana si mintea unui profesionist. El stie cel mai bine care sunt combinatiile de flori potrivite, care este cromatica adecvata, cum se imbina florile intr-un aranjament in functie de rezistenta lor, pentru ca nimeni nu-si doreste ca in ziua marelui eveniment sa aiba parte de flori ofilite.

Studiind indeaproape si dorind mereu sa se perfectioneze, Andreea Stor a ajuns in punctul in care impartaseste din secretele sale si altora care se afla la inceput de drum. Chiar la evenimentul Innovation Show a prezentat o idee inedita: frunzele de agave si cactusul pot fi sursa de hidratare intr-un aranjament, pentru celelalte flori. Pare imposibil, dar demonstratia sa ne-a convins. Priviti!

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste