Revista Nunta
Cuplu

Horoscopul dragostei pe saptamani pentru decembrie 2019

image Postat la: 03.12.2019 - 15:55
image Revista Nunta
Horoscopul dragostei pe saptamani pentru decembrie 2019

Săptămâna 2-8 decembrie

Vibrația săptămânii 2-8 decembrie este una a începutului, a comunicării eficiente și a iubirii adevărate așa că în această perioadă este indicat să vă priviți partenerul de viață în ochi și să discutați cu inimile deschise despre planurile voastre de viitor, despre voi doi, despre colaborare și a a vă afla amândoi în aceeași barcă a iubirii, despre cum puteți lucra împreună pentru a vă face relația și mai frumoasă și armonioasă decât este. Prima săptămână a lunii decembrie este totodată o săptămână a restaurării echilibrului și despre cum visele pot fi transpuse în realitate. Are o vibrație deopotrivă materială și spirituală așa că cele două coordonate trebuie aduse la un numitor comun. Săptămâna este benefică și celor care se află în căutarea sufletului pereche. Universul pune la dispoziția celor single diverse circumstanțe și posibilități, născocind cele mai surprinzătoare și năstrușnice combinații pentru a vă aduce laolaltă cu sufletul pereche.

Zodiile cărora le merge cel mai bine în iubire în această perioadă sunt: Săgetător, Fecioară, Balanță, Berbec, dar și Scorpion.

Săptămâna 9-15 decembrie

Săptămâna 9-15 decembrie este o săptămână a bucuriei și a acțiunilor făcute din și pentru dragoste. Veți vedea cât de ușor vă va fi să vă exprimați sentimentele unul fața de celălalt, cât de veseli și bine vă simțiți în compania celuilalt și ce surprize frumoase v-a pregătit nu doar universul, ci și partenerul de viață. Dorința de a vedea zâmbetul pe chipul celuilalt vă determină să vă depășiți limitele și pe voi înșivă și să faceți lucruri îndrăznețe și curajoase în numele iubirii. În același timp, disponibilitatea pentru iubire reprezintă cuvintele magice ale acestei săptămâni, iar fluxul energetic al săptămânii este unul accelerat, în crescendo. Cei care își găsesc armonia și echilibrul în interiorul lor îl vor găsi și în exterior. Atunci când bolovanii trecutului sunt lăsați în urmă, oportunitățile de iubire înfloresc și ele pentru cei single.

Photo by Simon Matzinger Pexels

Zodiile cărora le merge cel mai bine în iubire în această perioadă sunt: Vărsător, Taur, Capricorn, Pești, Rac

Săptămâna 16-22 decembrie

Săptămâna 16-22 decembrie are o vibrație predominant materială, dar una constructivă și benefică pentru iubire. Dacă planificați o nuntă în această perioadă, astrele sunt de partea voastră și vă ajută să vă realizați obiectivele cu mai multă ușurință. Astfel spus, este foarte posibil să vă găsiți locația la care visați la un preț rezonabil, să găsiți fără prea multe batai de cap o rochie de mireasă pe gustul și inima voastră sau să bifați cea mai mare parte din lista de cumpărături cu lucrușoare care vă încântă nespus și vă bucura cu adevărat sufletul. Este important să rămâneți deschiși la sugestiile partenerului, dar și să discutați despre dorințele voastre reale, despre modul în care vedeți lucrurile, despre ceea ce considerați că este de bun augut pentru amândoi. Nu uitați să vedeți întotdeauna partea bună a paharului și aspectele pozitive ale partenerului. Cele mai bune zile pentru cei single pentru a-și întâlni iubirea sunt zilele de 17, 19, 21 și 22 decembrie.

Zodiile cărora le merge cel mai bine în iubire în această perioadă sunt: Balanță, Leu, Gemeni, Pești, Scorpion

Săptămâna 23-29 decembrie

Săptămâna 23-29 decembrie este cu adevărat specială, o săptămână în care regăsim bucuria de a trăi și de a iubi, aici și acum, ancorați cât mai mult în prezent. Săptămâna are o puternică încărcătură vibrațională a iubirii, poate cea mai puternică din tot anul, căci în această săptămână s-a născut Iisus, cea mai frumoasă reprezentare a iubirii pe pământ. Prin urmare, săptămâna 23-29 decembrie este una a șanselor în iubire, este o săptămână despre iertare și împăcare, despre acceptare, despre toleranță și credința, despre încredere în ceilalți, despre noi și cum îi putem face un pic mai fericit pe cel de lângă noi. Multe cupluri cu probleme se vor împăca în această perioadă sau își vor resuscita relația, ducând-o la un alt nivel.

Zodiile cărora le merge cel mai bine în iubire în această perioadă sunt: Capricorn, Vărsător, Fecioară, Leu, Rac

Zilele de 30-31 decembrie

Și aceste două zile sunt speciale, căci au deopotrivă vibrația sfârșitului și a începutului. Așadar, ele încheie un ciclu și marchează trecerea către un altul nou. Aceste două zile sunt despre transformare, relaxare, dar și reinventare. Iubirea trebuie să ghideze toate schimbările pe care intenționam să le implementăm la sfârșit de an vechi și început de an nou.

Zodiile vizate de iubire: TOATE!

 

Foto cover: By Mikhaylovskiy /Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste