Revista Nunta
Primul pas

Foto: Verighete din aur alb

image Postat la: 21.04.2016 - 03:38
image Revista Nunta
Foto: Verighete din aur alb

Verighetele din aur alb sunt o alternativa minunata pentru mirii care cauta bijuterii usor de adaptat. Spre deosebire de aurul galben, aurul alb poate fi integrat mai usor intr-o tinuta. Indiferent ca e vorba de un model impletit cu aur de o alta culoare sau batute cu pietre pretioase, verighetele de aur alb vor ramane intotdeauna in topul preferintelor. Mai mult de atat, spre deosebire de verighetele din aur galben, verighetele de aur pot fi accesorizate cu argint si alte metale. Desigr, acestea sunt achizitionate dupa gusturile si personalitatile celor doi miri insa este important de subliniat faptul ca in acest an se poarta verighetele de aur alb cu impletituri sau cu motive populare romanesti. Daca cei doi miri nu se pot pune de acord cu privire la metalul pretios din care sunt confectionate verighetele, atunci cu siguranta bijutierul va sti sa execute o bijuterie confectionata dintr-o combinatie de materiale. In plus, exista deja magazine care vand verighetele facute din aur alb si platina, aur alb si aur galben sau aur alb si aur rosu.

Verighetele confectionate dintr-un singur metal pretios trebuie sa intre usor pe deget dar sa intampine un usor impediment la scoatere. Ca un truc, atunci cand va duceti sa cumparati verighetele trebuie sa faceti acest lucru intr-o zi mai putin stresanta, in care nu se umfla usor degetele la mana din cauza stresului.

verighete-aur-alb-10 verighete-aur-alb-8 verighete-aur-alb-7 verighete-aur-alb-6 verighete-aur-alb-5 verighete-aur-alb-1 verighete-aur-alb-2 verighete-aur-alb-3 verighete-aur-alb-4

Foto Svetlana Danilova/Shutterstock,  Alexander Bark/Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste