Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Foto: Rochii de mireasa stil printesa

image Postat la: 07.04.2016 - 02:19
image Revista Nunta
Foto: Rochii de mireasa stil printesa

Rochiile de mireasa stil printesa sunt cele mai populare alegeri pentru ziua cea mare. Croiala clasica nu se va demoda niciodata si este potrivita pentru toate tipurile de silueta. Unul dintre motivele pentru care rochiile de mireasa in aceasta croiala sunt atat de indragite este posibilitatea  stilistica aproape nelimitata pe care acestea o ofera. Materialele folosite pentru acestea pot fi matase, satin, voal, tul, in combinatie cu dantela, broderia sau aplicatiile stralucitoare.

De asemenea, rochiile de mireasa stil printesa pot fi croite in clasicul alb insa arata la fel de spectaculos in nuante de crem. Mai mult de atat, acestea pot primi un aer inedit atunci cand sunt impodobite cu broderie colorata care sa accentueze talia si bustul, sau care sa puna in evidenta trena. Rochiile de mireasa stil printesa sunt la fel de spectaculoase si in culori mai curajoase, asa cum ar fi culorile anului 2016, cuartz si serenity, potrivite pentru nuntile mai putin formale.

De-a lungul timpului, rochiile de mireasa cu o astfel de croiala au fost purtate de dive ale marelui ecran sau de capete incoronate si au devenit astfel tinute simboluri. Vorbim, desigur, despre rochiile de mireasa purtate de Grace Kelly, Printesa Diana, Kate Middleton, Elizabeth Taylor, Salma Hayek,  sau Jackie Kennedy.

rochie-de-mireasa-printesa-12 rochie-de-mireasa-printesa-11 rochie-de-mireasa-printesa-10 rochie-de-mireasa-printesa-9 rochie-de-mireasa-printesa-8 rochie-de-mireasa-printesa-7 rochie-de-mireasa-printesa-6 rochie-de-mireasa-printesa-5 rochie-de-mireasa-printesa-4 rochie-de-mireasa-printesa-3 rochie-de-mireasa-printesa rochie-de-mireasa-printesa-2

Foto Eduard Stelmakh/ Shutterstock, Oleg Babkin/ Shutterstock, Julenochek/Shutterstock, freya-photographer/ Shutterstock, Winnerlana/ Shutterstock, margo_black /Shutterstock, Andrey Orletsky/ Shutterstock, Dojo666/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste