Revista Nunta
Rochii de mireasa

Foto: Rochii de mireasa sirena

image Postat la: 03.02.2016 - 22:28
image Revista Nunta
Foto: Rochii de mireasa sirena

Rochia de mireasa stil sirena este un model ales in general de catre doamnele care isi doresc o nunta eleganta. In acelasi timp, o astfel de rochie pentru ziua cea mare reflecta cu siguranta personalitatea purtatoarei. Rafinate, jucause sau de-a dreptul senzuale, rochiile de mireasa stil sirena urmaresc linia trupului pana la genunchi, unde se desfac spectaculos in falduri ample de dantela, tul, matase sau satin. Cele mai multe dintre ele necesita purtarea unei crinoline cu cerc mic, foarte utila. Aceasta amplifica efectul rochiei si, in acelasi timp, ofera garantia miscarilor lejere. In acelasi timp, o astfel de croiala pune in evidenta silueta si marcheaza talia.

Istoria consemnata a acestei linii a inceput in noiembrie 1950. Desi este foarte posibil ca astfel de creatii sa fie zarite deja in vitrinele caselor de moda la momentul respectiv, croiala sirena a luat cu asalt lumea atunci cand a aparut pe coperta Le Corset de France. Modelul purta o rochie alba stil sirena, semnata de Jacques Fath, monstrul sacru al modei postbelice, considerat un simbol al perioadei, alaturi de Christian Dior si Pierre Balmain. Stilul a fost adoptat aproape imediat de nume mari ale cinematografiei, printre care Marilyn Monroe si Jayne Mansfield.

Astazi, rochia de mireasa sirena este una dintre cele mai populare optiuni ale femeilor pentru ziua cea mare. O alta varianta a acestei croieli este rochia stil trompeta. Diferenta dintre cele doua stiluri este locul din care poalele capata dimensiuni mai ample. In cazul rochiei de mireasa stil sirena, deschiderea poalelor incepe de la genunchi sau mai jos, in timp ce in cazul rochiei trompeta, aceasta incepe de la jumatatea coapsei. Indiferent care este varianta aleasa, o astfel de rochie poate fi optiunea ideala pentru ziua nuntii. Prin urmare, am selectat astazi cateva modele pentru toate gusturile, care pot servi drept sursa de inspiratie pentru marele eveniment.

rochie-mireasa-sirena-a2 rochie-mireasa-sirena-a3 rochie-mireasa-sirena-aFoto Asos.com

rochie-mireasa-sirena-e4 rochie-mireasa-sirena-e3 rochie-mireasa-sirena-e2 rochie-mireasa-sirena-eFoto Etsy.com

rochie-mireasa-sirena-n3 rochie-mireasa-sirena-n2 rochie-mireasa-sirena-nFoto Net-a-porter.com

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste