Revista Nunta
Accesorii

Foto: Modele de pantofi de mireasa

image Postat la: 25.04.2016 - 00:23
image Revista Nunta
Foto: Modele de pantofi de mireasa

Pantofii de mireasa sunt detaliile stilistice  care complteaza imaginea unei mirese desavarsite. Daca pana acum ceva timp, acestia erau exclusiv albi si neaparat inalti, trendurile se indreapta astazi catre pantofi de mireasa personalizati. Pantofii mireselor din ultimii ani ies din tiparele clasicilor pantofi albi de mireasa, cu toc inalt si incomod pentru a fi inlocuiti cu sandale, balerini comozi si pantofi colorati cu toc gros pe care se poate dansa toata seara.

Stilistii recomanda ca pantofii de mireasa sa fie executati pe comanda, din materialul ales de viitoarea doamna, astfel incat aceasta sa se asigure ca ii vin ca turnati si nu se va lovi de impedimente din cauza lor. O pereche incomoda de pantofi se poate dovedi a fi buturga proverbiala care rastoarna carul mare. Din cauza basicilor, a calapodului gresit sau a tocurilor chinuitoare, o mireasa nu se va putea bucura din plin de nunta daca nici macar nu se va putea ridica sa danseze. Tocmai de aceea, primul criteriu de care orice mireasa trebuie sa tina cont in alegerea pantofilor pentru nunta este comoditatea si nu trebuie facut niciun compromis in acest sens, cu atat mai mult cu cat astazi nu mai este o misiune imposibila sa impaci comoditatea cu eleganta si rafinamentul.

O alta regula importanta este ca pantofii trebuie achizitionati dupa rochia de mireasa, astfel incat acestia sa se potriveasca si sa completeze imaginea, nu sa rezulte intr-o discrepanta stilistica suparatoare. In plus, daca sunt necesare ajustari ale rochiei de mireasa dupa achizitionarea acesteia, ele trebuie sa fie facute si in functie de inaltimea tocurilor. In cele mai multe dintre cazuri, poalele rochiei de mireasa vor acoperi pantofii dar acestia se vor vedea atunci cand mireasa va pasi pe ringul de dans, la bratul mirelui sau pentru primul dans ca sot si sotie sau alaturi de invitati. Mai mult de atat, cei mai multi fotografi vor avea grija sa surprinda si acest detaliu din tinuta miresei, un motiv in plus pentru care pantofii de nunta trebuie alesi cu foarte multa grija.

In cazul in care achizitionarea acestora nu are loc imediat dupa cumpararea rochiei de mireasa, acestia trebuie cumparati cu cel putin doua luni inainte de nunta, indiferent ca sunt luati din magazin sau ca sunt facuti pe comanda. Oricum ar fi, mireasa trebuie sa aiba suficient timp sa poarte pantofii prin casa inainte de nunta. In aceasta maniera, ea se va obisnui cu perechea noua de incaltaminte si isi poate da seama rapid daca acestia trebuie inlocuiti sau necesita modificari, poate chiar repetitii.

Atunci cand sunt facuti pe piciorul purtatoarei, exista sanse mai mici ca pantofii sa produca surprize neplacute insa chiar si acestia trebuie incaltati din timp, eventual cu sosete, pentru a inmuia marginile tari si pentru e evita eventualele rani provocate de acestea.

Pe langa toate aceste mici trucuri, astazi va prezentam o selectie reprezentativa pentru trendurile pantofilor de mireasa in 2016.

pantofi-mireasa-10 pantofi-mireasa-9 pantofi-mireasa-8 pantofi-mireasa-7 pantofi-mireasa-6 pantofi-mireasa-5 pantofi-mireasa-4 pantofi-mireasa-3 pantofi-mireasa-2 pantofi-mireasa-1

Foto rtem/ Shutterstock, Undivided/ Shutterstock, Goran Bogicevic/ Shutterstock, Halfpoint/ Shutterstock, Celiafoto/ Shutterstock, Olga Mishyna/ Shutterstock, faziletphoto/ Shutterstock, dfrolovXIII/Shutterstock, Olga Mishyna/ Shutterstock, nadtochiy/Shutterstock, Alex Andrei/Shutterstock, Adha Ghazali/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste