Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Foto: Cum arata mireasa verii 2016?

image Postat la: 13.06.2016 - 03:48
image Revista Nunta
Foto: Cum arata mireasa verii 2016?

Sezonul de nunti este in toi pentru ca vara este anotimpul in care cele mai multe dintre cupluri aleg sa isi lege destinele. Tocmai de aceea, acum este momentul in care se impamantenesc trendurile pentru rochiile de mireasa, se contureaza sau sunt reinterpretate. Daca ar fi sa definim intr-un singur cuvant rochia de mireasa a anului 2016, atunci aceasta este individualizata. Designerii le sfatuiesc pe mirese sa fie ele insele in aceasta zi, sa fie curajoase, originale, fericite si mai presus de toate, sa iubeasca. Daca pana in urma cu ceva vreme, trendurile in materie de rochii de mireasa pareau de neclintit, in 2016 fiecare dintre viitoarele doamne este incurajata sa isi exprime personalitatea, chiar daca gusturile ei nu tin cont de norme si traditii.

 

Mireasa boho chic

Unul dintre trendurile din ce in ce mai indragit de mirese si desgineri este boho chic. Lejeritatea acestei croieli precum si caderea eleganta a materialelor fluide sunt doar cateva dintre motivele pentru care miresele prefera astfel de tinute. Astfel de rochii de mireasa sunt ideale pentru nuntile pe plaja, in gradina, la cort sau in spatii alternative pentru evenimente. Mai mult de atat, cu siguranta miresele boho chic pot renunta la tocurile ametitoare in favorea sandalelor joase.

 

 

 

 

Linii arhitecturale

Mireasa contemporana exploreaza, se joaca si invata in permanenta lucuri noi. Tocmai de aceea, rochia pe care o va purta in ziua cea mai trebuie sa reflecte dinamismul personalitatii sale precum si pasiunea pentru cultura contemporana.

 

 

White by Vera Wang 1011 #iznajmljivanjevencanica #vencanice #vencanicebeograd #whitebyverawang #vencanicesaloni #whiteroomwedding

A photo posted by White by Vera Wang vencanice (@white_room_wedding)

 

Vera Wang 1010 #vencanice #iznajmljivanjevencanica #verawang #whitebyverawang #vencanicebeograd #vencanicesaloni

A photo posted by White by Vera Wang vencanice (@white_room_wedding)

 

Jocuri de textura

Penele, dantela, voalul subitre si satinul solid se intalnesc de multe ori pe poalele sau corsajul aceleiasi creatii curajoase menita unei mirese moderne, elegante si careia nu ii este teama sa atraga atentia asupra ei. Desigur, jocurile diferite de textura pot fi redate prin combinatii inedite de materiale, unele dintre ele surprinzator de fluide.

 

 

 

 

Spring - Summer 2016 RTW collection #Costarellos #rtw #ss2016 #springsummer2016 #prêtàporter2016 #primaveraverano2016 #white

A photo posted by Christos Costarellos (@christoscostarellos)

 

Opulenta

Dantela bogata, bijuteriile masive cu aer vintage si pietrele stralucitoare de pe rochiile de printesa sau sirena vor fi zarite in acest an la nunti. Astfel de creatii luxoase sunt potrivite evenimentelor care se desfasoara in locatii elegante, cu meniu haute cuisine.

 

 

 

Foto prima pagina margo_black/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste