Revista Nunta
Flori si deco

Foto: Aranjamente florale de nunta

image Postat la: 21.04.2016 - 03:51
image Revista Nunta
Foto: Aranjamente florale de nunta

Aranjamentele centrale de pe mese vor fi cele mai importante elemente de decor ale nuntii si vor aparea in numeroase fotografii, motiv pentru care mirii acorda o atentie sporita in alcatuirea acestora. Mai mult de atat, pentru ca se vor afla pe centrul meselor, vor fi aproape in permanenta sub ochii invitatilor, drept pentru care selectarea florilor pentru aceste aranjamente trebuie facuta tinand cont de cateva reguli foarte importante.

Nu lasati florile pe ultima suta de metri. Daca nu aveti un organizator de nunti care sa se ocupe de acest aspect, cu cateva luni inainte de nunta, incepeti cautarea atat in mediul online, cat si in florarii. In cazul acestora de pe urma, nu va sfiiti sa cereti albume sau imagini cu aranjamentele de nunta care poarta semnatura florariei respective.

Aranjamentele centrale nu trebuie sa se potriveasca neaparat cu buchetul miresei, ci sa se asorteze. Daca mireasa poarta in maini un buchet identic in ceea ce priveste atat paleta cromatica si florile cu aranjamentele centrale si lumanarea, aspectul general poate fi monoton sau chiar obositor. Tocmai de aceea, este recomandat ca intre aceste elemente sa existe o sincronizare de culoare insa cu tonuri diferite astfel incat, de exemplu, mireasa sa poarte in maini un buchet de bujori mov iar in aranjamentele centrale sa se regaseasca roz prafuit, fuchisa, mov pruna sau lavanda. La fel de bine, buchetul de mireasa si aranjamentele centrale pot fi  concepute din aceleasi flori, dar in culori diferite.

Cereti o varianta demonstrativa. Cele mai multe dintre florarii ofera si aceasta varianta, respectiv alcatuirea unui aranjament-model insa nu se intampla acest lucru intotdeauna. Insa pentru a fi siguri ca aranjamentele vor fi desavarsite in ziua cea mare, o astfel de proba este necesara.

Folositi flori de sezon. Astfel, veti scade costurile aranjamentelor florale. Mai mult de atat, e important de stiut ca desi unele soiuri sunt disponibile si in afara sezonului natural de inflorire insa acestea sunt mai putin rezistente, mai putin proaspete si pot costa mai mult.

Eleganta sta in simplitate. Aranjamentele florale de nunta trebuie sa fie spectaculoase insa acest lucru nu inseamna ca trebuie incarcate. Culorile foarte puternice puse impreuna, asa cum ar fi combinatii de galben aprins cu roz aprins, verde si portocaliu apoi rosu pe deasupra  pot deveni obositoare pentru ochi. Mai mult de atat, atunci cand acestor aranjamente li se adauga accesorii non-vegetale, acestea trebuie sa pastreze o anumita linie. Daca aranjamentele florale de nunta sunt accesorizate cu pietre stralucitoare, penele, scoicile si brosele devin inutile. aranjamente-nunta-13 aranjamente-nunta-12 aranjamente-nunta-11 aranjamente-nunta-10 aranjamente-nunta-9 aranjamente-nunta-4 aranjamente-nunta-5 aranjamente-nunta-6 aranjamente-nunta-7 aranjamente-nunta-8 aranjamente-nunta-3 aranjamente-nunta-2 aranjamente-nunta-1 Foto Lemonpink Images/Shutterstock, Elena Rostunova/ Shutterstock, aastock/Shutterstock, MNStudio/Shutterstock, Luba V Nel/Shutterstock, Alex Andrei/Shutterstock, SARYMSAKOV ANDREY/Shutterstock, Kite_rin/Shutterstock, Ruslan Iefremov/Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste