Revista Nunta
Cuplu

Filme despre nunti de vazut in mini-vacanta

image Postat la: 29.11.2016 - 19:21
image Revista Nunta
Filme despre nunti de vazut in mini-vacanta

Stralucirea Cetatii Filmului a reprezentat intotdeauna o sursa de inspiratie. Marii creatori de moda au fost inspirati de frumusetea clasica a divelor din perioada de aur a Hollywood-ului, artistii in machiaj si vrajitorii buclelor perfecte au patentat produse sau stiluri inspirate, de asemenea, de marile doamne ale ecranului. Nuntile nu fac o exceptie de la regula si daca esti in cautarea unei surse de inspiratie pentru evenimentul mult visat sau daca iti doresti sa te relaxezi cu un film care sa nu e scoata complet din procesul de organizare a nuntii, astazi iti prezentam cateva productii cinematografice numai bune de urmarit in scurta vacanta de la inceputul lunii decembrie.

 

27 Dresses ( 27 de rochii)

Filmul in care joaca James Mardsen si Katherine Heigl poate fi prilejul minunat pentru o seara ca intre fete cu doamnisoarele de onoare. In acelasi timp, poate fi o adevarata lectie atat pentru mireasa cat si pentru prietenele. Heigl o interpreteaza pe Jane, o tanara care a fost domnisoara de onoare pentru nu mai putin de 27 de nunti. Mardesn il intrepreteaza pe jurnalistul Kevin care se imprieteneste cu Jane pentru a afla care este povestea celor 27 de nunti, fara ca ea sa stie de fapt care este scopul lui adevarat.

 

 

 

Bride Wars (Razboiul mireselor)

Orice mireasa isi doreste ca in ziua cea mare, ea si mirele sa se afle in centrul atentiei. Razboiul dintre cele doua mirese, Liv si Emma,intrepretate de Kete Hudson si Anne Hathaway porneste exact de la acest lucru. Cele doua sunt prietene din copilarie si urmeaza sa se casatoreasca iar fiecare dintre ele va fi, in teorie, domnisoara de onoare la nunta celeilalte. Din pacate, o incurcatura biroticratica programeaza cele doua nunti in acelasi timp si in acelasi loc, o sala de evenimente ravnita de amandoua. De aici si pana la sabotarea reciproca este un singur pas pe care il fac amandoua.

 

 

 

Mamma Mia!

Talentata actrita Meryl Streep este mama Donnei Sheridan iar Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgard sunt potentialii tati ai Donnei, viitoare mireasa. Fiecare dintre cei trei primeste o invitatie la fericitul eveniment pentru ca mama miresei doreste astfel sa afle care dintre ei este tatal natural.  Incurcaturile se tin lant, lacrimile si numerele de dans nu vor intarzia sa apara iar toate acestea se desfasoara pe melodiile celebrei trupe suedeze ABBA.

 

 

 

The Proposal (Propunerea)

De cele mai multe ori, nuntile au in spate povesti de dragoste si momente romantice memorabile. In filmul The Proposal nu este cazul. Sandra Bullock  este sefa dura a lui Ryan Reynolds insa cum ea este cetatean canadian iar viza i-a expirat, risca sa fie expulzata. Ca o solutie disperata aceasta il convinge pe personajul lui Reynolds sa o ia de sotie in schimbul unei promovari. Constransi de context, cei doi ajung in Alaska, la familia tanarului si sunt nevoiti sa minta pentru a pastra aparentele.

 

 

 

Foto prima pagina Shutterstock

 

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste