Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Fara celulita si vergeturi in ziua nuntii? Da, se poate!

image Postat la: 10.07.2017 - 18:31
image Revista Nunta
Fara celulita si vergeturi in ziua nuntii? Da, se poate!

Stim ca pregatirile de nunta sunt  istovitoare si te lasa de multe ori cu bateriile descarcate si nervii intinsi la maximum. Unde mai pui ca tare ti-ai dori sa te poti bucura de timpul liber atat de putin ramas pentru a face ce-ti place mai mult. Fie ca e vorba de o plimbare la mare, o zi la piscina sau pur si simplu sa citesti o carte in spatiul tau confortabil de acasa.mezoterapie corporala

Si mai presus de toate, te preocupa si grija ca, in cea mai frumoasa zi din viata, trebuie sa arati impecabil si sa te simti fabulos in pielea ta.

Daca simti ca timpul te preseaza si nu mai apuci sa ajungi la orele de sport planificate pentru a fi in cea mai buna forma in ziua nuntii, trebuie sa stii ca exista si alte metode eficiente si cu rezultate rapide, cum ar fi mezoterapia corporala.

Tratamentul cu mezoterapie este o solutie cosmetică non-chirurgicală care  ajută la reducerea celulitei, tonifica pielea, reduce vergeturile si accelereaza procesul de scadere in greutate.

Medicul  injecteaza in zonele cu tesut gras localizat un cocktail de  substante nutritive si vitamine, care are rolul de a topi grasimea si a elimina celulita.

Zonele corpului care pot fi tratate cu eficacitate dovedita  prin mezoterapie corporala sunt: abdomen, fese, coapse, genunchi si solduri.

Sedinta dureaza 30 minute si nu necesita timp de recuperare.

Sunt necesare un minim de 4 sedinte de tratament, realizate la un interval de 7-10 zile.

Rezultatele se vad inca de la prima sedinta.

Te invitam la Atelierul de Slabit pentru a-ti recomanda cea mai potrivita terapie pentru tine!

Ne poti scrie la adresa de e-mail: office@atelieruldeslabit.ro sau ne poti suna la 031 405 39 53

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste