Revista Nunta
Viata de familie

Emotionanta scrisoare a unei mame catre fiica adoptiva in ziua nuntii

image Postat la: 12.05.2016 - 02:35
image Revista Nunta
Emotionanta scrisoare a unei mame catre fiica adoptiva in ziua nuntii

Brooke Zugg nu este fiica biologica a lui Sherry and si a lui Craig Blackledge insa cei doi parinti au primit-o in familie si in inimi ca pe un copil mult asteptat. Atunci cand Brooke avea doar 18 luni, mama ei a asternut pe hartie cateva randuri simple dar sincere si pline de dragostea pe care doar o mama o poate simti, indiferent de sangele care curge prin venele copilului ei. Scrisoarea a fost inchisa pentru a fi citita doar in ziua in care copila va creste,  se va casatori si isi va intemeia propria familie. Ziua cea mare a venit pe 7 martie 2015, atunci cand Brooke i-a spus cel mai mare DA din viata sotului ei, Tyler, la mai bine de 20 de ani dupa ce mama ei a asternut randurile pe hartie. Mai mult de atat, parca pentru a da si mai multa emotie acestui moment, mama lui Brooke a tiparit scrisoarea pe o bucata din propria rochie de mireasa. Brooke nu a stiut de scrisoare pana cand nu i-a fost pusa in maini iar mama ei spune ca i-a scris-o ca sa nu se indoiasca nicio clipa ca este iubita si pretuita, cu atat mai mult cu cat a fost scrisa pentru a fi citita intr-un moment atat de special.

Iata care este continutul acestei scrisori.

Draga si micuta noastra Brooke,

In timp ce iti scriu aceste randuri, tu dormi linistita in patutul tau. Acum ai 18 luni.

Vrem sa stii cat de mult te iubim si cate fericire ai adus in vietile noastre. Prezenta ta ne completeaza familia in adevaratul sens al cuvantului. Esti fata mea si a tatalui tau si surioara mai mica a lui Brian.

Inainte ca eu si tati sa ne casatorim spuneam ca ne dorim sa avem un baietel si o fetita. La intalnirile noastre, vorbeam intotdeauna ca daca vom avea o fata, atunci cu siguranta va fi micuta Brooke. Tu esti micuta noastra Brooke.

Brooke, vrem sa stii ca esti o fiinta cu totul speciala pentru noi iar Dumnezeu stie si te-a ales pentru asta ca sa te trimita acasa la mami, la tati si la Brian.

Te iubim,

Mami si tati

Sherry i-a daruit scrisoarea fiicei sale cu cateva minute inainte de ceremonie si i-a emotionat pe toti invitatii. Mai mult de atat, mireasa nu si-a mai putut stapani emotiile atunci cand a zarit lacrimile de fericire din ochii tatalui ei. Brooke spunea atunci ca nu exista un singur cuvant pe lume prin care poate descrie toate emotiile pe care le-a trait atunci cand a citit scrisoare: fericire, smerenie, soc si mai presus de toate, dragoste.

Brooke si sotul ei traiesc acum in Mississipi iar in iarna l-au primit pe lume pe primul lor copil, lucru care a determinat-o pe mireasa, acum mama la randul ei, sa pastreze traditia inceputa de mama ei atunci cand Brooke avea doar 18 luni.

 

 

Sursa HuffingtonPost.com

Foto Lee Morris/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste