Revista Nunta
Spectacol

Editia aniversara NUNTA By Carmen Ionita este in drum spre voi!

image Postat la: 04.04.2016 - 02:30
image Revista Nunta
Editia aniversara NUNTA By Carmen Ionita este in drum spre voi!

Revista de cultura nuptiala Nunta by Carmen Ionita sarbatoreste un an de la lansare, in spatele caruia stau alti cativa de experienta in industria nuntilor. Numarul aniversar este plin de surprize: Vali Barbulescu si Delia Tudose vorbesc farmecul discret al iubirii dintre doua personaje publice. Mai mult de atat, cele doua  Fabulous Muses,  Alina Tanase si Diana Enciu dezvaluie mirilor si mireselor doua perspective asupra nuntilor mondene, una infaptuita si traita cu tot sufletul, cealalta in pregatire.

Fiecare element al nuntii este detaliat de catre iar expertii nostri care ofera mirilor mici secrete de specialitate pentru organizarea unui eveniment desavarsit. Chef Cezar Munteanu destainuie mirilor ingredientele unui meniu de nunta perfect, completat si sustinut de sfaturile somelierului pentru vinurile potrivite alese ca la carte!

Nunta nu trebuie sa fie o uniformizare cromatica, ci o armonie stilistica, motiv pentru care in acest numar expertii vorbesc despre echilibrarea imaginii nuptiale, de la machiaj si coafura pana la linia tinutelor, cu locul in care se va desfasura basmul transpus in realitate.

Este o mare sansa si un mare noroc sa te poti bucura de un eveniment din postura de organizator. Sa gusti din bucuria atator oameni, sa stii ca o parte din binele lor de acum este creat si furnizat de tine si echipa ta, este un dar inestimabil. Ii descoperi pe fiecare ca pe un beneficiar al propriului tau efort, experienta si know-how. Ba, mai mult, descoperi din reactiile lor si ce e bine, si ce ar fi putut fi mai bine – asadar, mirii si nuntasii sunt, la randul lor, furnizorii tai de de experienta. Vad si inteleg ca sunt oameni care vor sa se distreze, dar parca le e teama sa o faca, au nevoie parca de cineva sa-i incurajeze, retin aspect si il pun pe lista...Da, am cea mai frumoasa meserie!” spune Carmen Ionita in editorialul acestui numar.

Revista este disponibila in reteaua magazinelor Inmedio si punctele de presa din reteaua de distributie Ringier!

Pentru a fi mai aproape de cuplurile de indragostiti, revista Nunta by Carmen Ionita se pot comanda si prin telefon la numarul 0742242885 sau printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook  si se vor trimite prin curier.

IMG_2095

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste