Revista Nunta
Spectacol

Diva bride: Cum sa arati perfect in fotografiile de nunta

image Postat la: 18.05.2015 - 18:18
image Revista Nunta
Diva bride: Cum sa arati perfect in fotografiile de nunta

Una dintre cele mai importante investitii care trebuie facute pentru nunta este fotograful. Chiar daca toti avem in jur cel putin un prieten pasionat de aceasta arta, persoana responsabila cu surprinderea momentelor atat de importante din aceasta zi speciala trebuie sa fie un profesionist cu experienta in domeniu.

Un fotograf specializat in nunti va sti cum sa se faca nevazut printre invitati, sa se afle mereu in centrul actiunii si sa capteze in imagini unele dintre cele mai frumoase amintiri din viata unui cuplu.

Chiar si asa, exista cateva trucuri de care fiecare mireasa trebuie sa tina cont daca isi doreste sa obtina cele mai frumoase fotografii de la nunta, fotografii care vor ramane alaturi de ea si de sotul ei pentru tot restul zilelor.

1. Angajeaza un make up artist profesionist

Prezenta acestuia este la fel de importanta ca cea a fotografului. Un make up artist dedicat acestor evenimente are intotdeauna produse de cea mai buna calitate, menite sa accentueze trasaturile frumoase si mai ales, care sa stie sa lucreze cu tenul miresei exact asa cum lucreaza un pictor pe panza. Pielea trebuie sa fie lipsita de imperfectiuni si mai ales, sa nu luceasca in lumina aparatului de fotografiat.

fotografii-nunta

2. Studiaza cu atentie fotografiile tale cele mai dragi

Incearca sa descoperi unghiul din care arati cel mai bine sau o anumita expresie care te reprezinta. Totusi, este extrem de important ca acestea sa fie naturale si sa iti reflecte personalitatea. Desiguri ca poti studia atitudinile vedetelor atunci cand pozeaza pe covorul rosu insa acestea, in general, sunt exersate ani la rand si nici nu sunt cea mai clara expresie a personalitatii modelului.

3. Albeste-ti dintii

Pentru un zambet absolut stralucitor, un tratament profesionist de albire a dintilor poate fi exact detaliul care va face diferenta. Important este ca acesta sa aiba loc inainte de nunta cu cel putin doua saptamani, ca sa te asiguri ca nu va exista nicio problema dupa acesta. Il poti face si in intimitatea casei, cu produse destinate acestui procedeu insa metoda cea mai sigura si care va avea cele mai bune rezultate este apelarea la ajutorul unui profesionist.

4. Zambeste cu sufletul!

Tomai pentru ca este una dintre cele mai fericite zile din viata cuiva, acest lucru trebuie sa se reflecte in zambetul sincer, care ajunge pana la ochi. In ciuda stresului si a oboselii, ziua nuntii este un eveniment unic, menit sa faca fericiti atat pe cei doi care isi unesc destinele, cat si familiile acestora. Prin urmare, orice expresie de tristete, oboseala sau indoiala trebuie complet alungate cu un zambet sincer.

5. Uitati-va unul catre celalalt, nu la camera

Desigur, in cazul pozelor cu familia sau cu prietenii, trebuie sa va indreptati privirile catre camera insa atunci cand fotograful va face portretele cuplului, este suficient ca mireasa si mirele sa priveasca unul catre celalalt, sa isi sopteasca la ureche declaratii de dragoste sau micile glume pe care le inteleg doar ei doi si cu siguranta aceste emotii se vor reflecta in imaginile surprinse de fotograf.

6. Stai dreapta!

Desigur, nu este vorba de pozitia de drepti a soldatilor, ci de faptul ca trebuie sa eviti sa stai cocosata. Tot ce trebuie sa faci este sa iti indrepti usor coloana, sa tii capul sus si mandru si sa iti cobori putini umerii. In plus, nu iti tine mainile tot timpul pe langa trup, parca pregatita sa spui „sa traiti!”, ci lasa-le relaxate. Poti folosi buchetul de mireasa pentru a le tine ocupate insa nu este nevoie sa le ridici mai mult de nivelul soldurilor.

7. Nu te incrunta la soare

Fotografiile in aer liber ies uneori mai putin expresive din cauza soarelui care intra in ochi. Pentru a evita pozele incruntate, inchide ochii si asculta cu atentie numaratoarea fotografului. Tot ce iti mai ramane de facut este sa ii deschizi cu o secunda inainte ca acesta sa anunte apasarea declansatorului.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste