Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Dieta GM: - 7 kilograme in 7 zile

image Postat la: 14.07.2016 - 03:14
image Revista Nunta
Dieta GM: - 7 kilograme in 7 zile

Dieta GM a fost conceputa in 1985 de catre medicii de la General Motors, celebra companie producatoare de masini, pentru angajatii lor insa aceasta a fost atat de populara incat a fost preluata rapid de alte companii si institutii ale statului american, fiind subventionata de Departamentul SUA de Alimentatie si Agricultura. Scaderile in greutate sunt rapide si pot ajunge pana la 7 kilograme pierdute intr-o saptmana. Tocmai de aceea, dieta GM este ideala pentru miresele care vor sa arate spectaculos in ziua nuntii.

Totusi, inainte de a incepe aceasta dieta, trebuie menitonate cateva aspecte importante. Tocmai pentru ca duce la o scadere atat de rapida in greutate, dieta GM nu trebuie tinuta dupa proba finala a rochiei de mireasa. Cu atat mai putin aceasta dieta nu se va tine in saptamana dinaintea nuntii. Aportul caloric scazut si stresul care se va acumula in zilele dinaintea marelui eveniment pot avea consecinte foarte neplacute. De asemenea, dieta nu este indicata persoanelor cu probleme de sanatate, inclusiv in ceea ce priveste diabetul si suferintele stomacului. In plus, dupa finalizarea celor 7 zile de dieta drastica, alimentatia trebuie sa fie echilibrata si insotita de miscare si hidratare corespunzatoare ca sa aiba efecte pe termen lung. Nu trebuie sa pierdeti din vedere niciun moment ca dieta GM este o scurtatura, o cale de a trisa si de a pierde rapid kilogramele in plus si nu un regim alimentar pentru intreaga viata.

In timpul dietei GM, alcoolul este interzis cu desavarsire. Se recomanda consumul de apa in care se poate adauga lamaie, cafea si ceai fara zahar. Desi alimentatia este disociata excesiv, pe parcursul celor 7 zile, pe langa alimentatia specifica fiecarei zile in parte se poate consuma supa recomandata de medicii GM. Aceasta se prepara cu ardei, ceapa, rosii, varza, telina si se mai pot adauga, dupa preferinte, mazare, fasole verde, napi sau porumb.

 

shutterstock_196957370

Ziua 1 Dieta GM – Ziua fructelor

In aceasta zi puteti consuma doar fructe, in orice cantitate doriti, cu exceptia bananelor. Desigur, fructele nu trebuie indulcite sau preparate in niciun fel. Pentru a proteja stomacul, incepeti ziua cu fructe alcaline sau care dau o reactie alcalina in corp, asa cum sunt merele si pepenele. De asemenea, nu uitati sa beti 2 litri de apa in fiecare zi.

 

Ziua 2 Dieta GM – Ziua legumelor

In aceasta zi puteti consuma atat salate cat si legume fierte sau preparate fara ulei. Cartofii trebuie evitati, cu exceptia micului dejun. In acest moment al diminetii, puteti manca un cartof fiert sau la cuptor insa fara ulei. Desigur, nu se mananca paine.

 

Ziua 3 Dieta GM – Fructe si legume

Meniul acestei zile trebuie sa contina atat fructe cat si legume insa exceptiile sunt valabile si in aceasta zi, respectiv fara banane si fara cartofi. Nu uitati sa va hidratati corespunzator.

 

Ziua 4 Dieta GM

Ziua a IV-a este cea mai dificila zi a dietei pentru ca astazi trebuie consumate doar banane, in jur de 8 bucati pe zi si lapte. Acestea pot fi consumate impreuna ca smoothie sau separat. Nu uitati sa va hidratati!

 

Ziua 5 Dieta GM

In aceasta zi, trebuie sa creasca aportul de apa consumata la mai mult de 2 litri. In ceea ce priveste alimentatia, in ziua a V-a se consuma rosii si carne slaba de vita dar bucata nu trebuie sa fie mai mare de o palma. In cazul vegetarienilor, carnea poate fi inlocuita cu branza.

 

Ziua 6 Dieta GM

Ziua a VI-a este identica din punct de vedere alimentare cu cea de-a doua insa trebuie evitate rosiile.

 

Ziua 7 Dieta GM

In ultima zi a dietei puteti consuma sucuri naturale de fructe, legume crude sau preparate fara ulei si orez brun.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste