Revista Nunta
Revista

De la mascara colorata la machiajul stralucitor "all-over". Tendintele 2020 in make-up pentru un look de nunta desavarsit

image Postat la: 20.12.2019 - 15:48
image Revista Nunta
De la mascara colorata la machiajul stralucitor

Dacă aveți o nuntă în 2020 la care trebuie să participați și vă gândiți de pe acum la ținută și look, iată care sunt tendințele în make-up care vor domina anul 2020 și din care vă puteți inspira cu cea mai mare încredere pentru a străluci în ziua evenimentului.

Poate că noutatea cea mai mare a noului sezon o reprezintă mascara colorată, unde make-up artiștii au mizat pe îndrăzneală și nonconformism. Cum ați spune, așadar, ca în loc de clasicul rimel negru să aplicăm de-a lungul genelor superioare și inferioare mascara în aceeași nuanță cu fardul de pleoape? Puteți avea în vedere o mascara de culoare roz aprins în ton cu fardul de pe pleoapele inferioare și superioare sau pentru una de culoare albastru închis/ verde închis. Rezultatul este cu siguranță unul spectaculos.

Mai trebuie să menționăm și că buzele în nuanțe de roz aprins arată tare fancy in noul sezon. Uitați de rujul roșu mat și înlocuiți-l atunci când vreți să ieșiți în evidență pentru unul roz aprins și mat, bătând în tonuri de albăstrui. Un alt nou trend de frumusețe îl reprezintă și conturul de buze… Da, ați auzit bine. Deși îl tot respingem de ani buni încoace, iată că anii ‘90 își fac simțită influență și buzele conturate vizibil cu un creion de buze vor fi din nou în tendințe.

Sursa foto: https://www.net-a-porter.com

Curentul minimalist a luat cu asalt mai toate domeniile așa că nu ne-am mirat deloc când am aflat că trendul culorilor neon aplicate pe toată pleoapa s-a reinventat în 2020, într-un mod mult mai simplu. Așadar, renunțați la aplicarea fardului neon de-a lungul întregii pleoape. Concentrați-vă în schimb doar asupra unor anumite zone ale ochilor, precum colțurile interioare, unde aplicați " urme de fard, creând impresia de make-up mai puțin studiat, făcut pe fast-forward.

Nuanțele neon puternice și vizibile și-au făcut simțită prezență și atunci când vine vorba de tușul de ochi. Da, încă se poartă liniile grafice trasate cu eyelinerul, dar de data aceasta le putem desena cu mult deasupra conturului normal al pleoapelor, la limita dintre ochi și sprâncene, pentru un efect cromatic și vizual de mare impact. Iar dacă încă nu v-ați săturat de eyelinerul neon, puteți crea un machiaj cat eye cu un eyeliner neon verde, spre exemplu, trasând o linie groasă și codițe înaripate, în stilul anilor ‘60.

Iar dacă sunteți adeptele liniilor clasice de tus și trasate fix deasupra liniei genelor, trebuie să știți că eyelinerul neon va fi înlocuit în 2020 de eyelinerul în nuanțe pastelate, mult mai dulci decât neonul, precum rozul pastelat care deja a cucerit multe inimi. Neașteptat, surprinzător și cu aer fresh este și trendul eyelinerului alb, care scoate minunat ochii în evidență. Rozul pastel este în tendințe și că fard de ochi, dar îl întâlnim purtat și de-a lungul pomeților. Pe pleope aplicați cu încredere și nuanțe tip acurela.

Sursa foto: https://www.etsy.com/

Glitterul va fi un element omniprezent în 2020 și îl vom regăsi nu doar în modă, ci și pe pleoape sau… sub pleoape, sub formă de străluciri argintii, aurii, nude, dar și străluciri pastelate (roz, galben, verde). De asemenea, make-up artiștii ne invită și să ne jucăm un pic și cu fardurile de pleope și să purtăm două nuanțe contrastante din gama de culori complementare (roșu – verde, oranj-albastru, galben – violet), aplicând una pe pleoapele superioare și pe cealaltă de-a lungul pleoapelor inferioare.

Sursa foto: https://www.etsy.com

Foto: By Artem Furman /Shutterstock

De asemenea, unele case de modă ne-au surprins cu un machiaj nude, aproape invizibil, dar care scoate în evidență liniile feței cu ajutorul glossului. Da, după cum ați auzit. Casa de moda Chanel a dat tonul acestui trend și în 2020 vom întâlni “look-ul ud” al feței, iar glossul pentru față va fi aplicat pe buze, pleoape, obraji, piele. Pielea cu accente puternice de strălucire va fi “în” în 2020, iar glossul all-over!

Ah, sprâncenele… Da, în 2020 trendul sprâncenelor bogate, structurate, cu fire vizibile și pieptănate încă este în tendințe, dar la fel de mult se vor purta și sprâncenele dese, dar mai “aranjate” și lustruite, eventual netezite un pic cu ajutorul unui gel de sprâncene.

Foto cover: By korabkova /Shutterstock

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste