Revista Nunta
Artisti

Dansul bunicilor

image Postat la: 07.06.2019 - 09:10
image Revista Nunta
Dansul bunicilor

In programul unei nunti, cea mai importanta este muzica. Aceasta trebuie aleasa in functie de media de varsta a invitatilor, de clasa sociala, de educatia pe care o au. Sigur ca e greu sa multumesti pe toata lumea, mai ales ca exista persoane care nu se incadreaza in niciun tipar.

Te-ai gandit vreodata ca bunicii si-ar dori sa asculte la nunta voastra muzica ritmata pe care sa danseze? Cel mai probabil nu. Cliseul este ca persoanele de varsta a treia asculta muzica populara, romante si poate, poate, s-ar ridica de pe scaune sa danseze la vreo melodie care le aminteste de tinerete. Cam asa gandim noi, romanii. Prin alte parti insa varsta nu este un impediment in calea distractiei. Oameni cu parul alb danseaza frenetic si se bucura de ritmurile alerte fiind exemplu pentru cei tineri obositi si blazati care se ridica cu greu de la masa pentru un dans.

Stii vorba aceea: "cine n-are batrani sa-si cumpere?" Uite un exemplu de batrani numai buni de "cumparat" si invitat la nunta. Ati fi pregatiti pentru un astfel de moment la nunta voastra?

 

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste