Revista Nunta
Spectacol

Cum organizezi cea mai fun petrecere de burlacite?

image Postat la: 02.06.2016 - 01:26
image Revista Nunta
Cum organizezi cea mai fun petrecere de burlacite?

Planificarea unei astfel de petreceri cade in seama domnisoarelor de onoare insa nu este neaparat o regula batuta in cuie asa incat mireasa poate delega in acest sens pe oricine doreste, inclusiv pe nasa. Indiferent de persoana aleasa, mireasa trebuie implicata cat mai putin in organizarea petrecerii ca sa nu constituie o sursa suplimentara de stres. Regula de aur este ca dorintele miresei sa aiba prioritate asa ca daca aceasta nu isi doreste o noapte nebuna in club, prietenele ei trebuie sa respecte acest lucru.

Nu exista necesitatea unor invitatii formale insa mireasa trebuie sa le anunte pe fetele care o vor insoti cu aproximativ o luna inainte. Atat timp cat mireasa nu a inclus anumite persoane din anturaj in invitatie, prietenele ei trebuie sa respecte acest lucru, indiferent cat de apropiate sunt de celelalte sau nu.

Cea mai simpla modalitate de comunicare cu toate fetele prezente este un grup secret pe retelele de socializare. In aceasta maniera, toata lumea va fi la curent cu planurile pentru petrecerea burlacitelor iar mireasa nu va fi sacaita la cap cu intrebari. Data ideala pentru un astfel de moment este cu doua saptamani inainte de nunta, astfel incat in weekendul dinaintea nuntii mireasa isi poate trage sufletul sau poate pune la punct ultimele detalii legate de marele eveniment.

pertrecere-burlacite

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor

Cadourile traditionale pentru aceasta seara sunt cosmeticele, produsele de ingrijire a corpului precum si lenjeria intima. Desi multe dintre burlacite pot fi tentate sa cumpere miresei lenjerie foarte indrazneata, recomandarea specialistilor este ca fetele sa se indrepte catre elemente care i se potrivesc miresei si nu catre ceea ce isi doresc ele. De exemplu, o mireasa cu o personalitate provocatoare poate fi nemultumita de o lenjerie intima clasica in timp ce una plina de candoare va fi pusa intr-o situatie jenanta de o lenjerie intima mai degraba simbolica. Eleganta este cuvantul de ordine si, mai mult de atat, fetele se pot orienta catre piese de lenjerie pentru mireasa disponibile la magazinele online de lenjerie.

Daca vor sa faca si cadouri, amuzante, pot apela la un sex shop insa ideal ar fi ca jucariile achizitionate sa poata fi folosite atat de sot, cat si de sotie. In aceasta categorie poate intra lenjeria comestibila, jocurile pentru cupluri sau uleiul comestibil de masaj.

 

Activitati pentru petrecerea burlacitelor

A devenit aproape o traditie ca burlacitele sa inchirieze o limuzina in aceasta noapte de distractie si de petrecere astfel incat sa se poata bucura impreuna de o plimbare prin oras si sa faca fotografii inedite.

Daca planuiesc sa pettewaca toata seara in oras, inainte de drumul catre club, burlacitele o pot rapi pe mireasa si o pot duce la restaurantul preferat al acesteia. Pentru ca imaginile sa surprinda atmosfera si sa fie cu adevarat memorabile, burlacitele pot achizitonta recuzita pentru fotografii, asa cum ar fi masti amuzante sau cartoane haioase.

De asemenea, tot ele sunt responsabile cu achizitionarea cocardelor, tricourilor inscriptionate sau a voalului provizoriu pentru mireasa.

 

Cine, ce si cum plateste la petrecerea burlacitelor?

Cadourile pentru mireasa pot fi cumparate impreuna sau fiecare dintre burlacite ii poate lua un cadou separat, in functie de bugetul lor si de ce anume si-ar dori mireasa sa primeasca. De asemenea, se pot strange bani pentru a plati limuzina, fotografii sau animatorii, in cazul in care toata lumea este de acord sa apeleze la servicile unor cavaleri care sa intretina atmosfera. Nu este recomandat sa se impuna o suma fixa astfel incat niciuna dintre fete sa nu fie pusa intr-o situatie dificila insa prietena sau prietenele responsabile cu organizarea trebuie sa le ofere fetelor un cost estimativ pentru a stabili impreuna bugetul.

 

Foto Wallenrock/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste