Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Coafuri de mireasa pentru par lung

image Postat la: 28.04.2016 - 04:38
image Revista Nunta
Coafuri de mireasa pentru par lung

In ziua nuntii, fiecare mireasa isi doreste o coafura impecabila, in acord stilistic perfect cu rochia si cu voalul. Tocmai din acest motiv, nu putine sunt miresele care apeleaza la extensii pentru a-si prelungi parul si pentru a obtine astfel coafuri spectaculoase. Cu toate acestea, asa cum veti vedea, eleganta are deseori lini mai simple.

Vremurile cocurile obtinute din bucle peste bucle peste bucle ca niste sarmalute indesate intr-o strachina a apus de multa vreme, motiv pentru care coafurile opulente sunt rareori necesare. De regula, acestea sunt rezervate nuntilor foarte formale, cu white tie ca dress code. Altfel, coafura de mireasa trebuie concepute in primul rand in functie de forma fetei cele care urmeaza sa se casatoreasca.

Al doilea punct de reper in alegerea coafurii este rochia de mireasa, in special linia de sus a acestei tinute. Desigur, in cazul unei rochii cu un aer mai putin formal, atunci si coafura trebuie sa urmeze acelasi principiu in timp ce o rochie tip printesa poate impune uneori un coc aproape auster care poate fi insa decorat cu mici accesorii de par cu aer pretios, cu mentiunea ca nu trebuie incarcat prea mult.

O rochie de mireasa simpla, pana la baza gatului si prevazuta cu maneci va fi complimentata de un coc inalt. Astfel, gatul este alungit intr-o maniera gratioasa iar urechile vor fi expuse si astfel mireasa poate opta pentru o pereche spectaculoasa de cercei. In acest caz, astfel de bijuterii pot fi singurele necesare.

O rochie de mireasa care se inchide pe linia claviculei necesita un coc apropiat de baza gatului, nu foarte elaborat. Un tapaj usor si cateva arabescuri si suvite subtiri lasate libere pot completa aceasta imagine. Pentru ca de multe ori corsajul unor astfel de rochii prezinta jocuri de transparente si texturi, bijuteriile trebuie sa aiba dimensiuni ceva mai reduse.

Rochiile de mireasa care au decolteurile in V vor fi puse in evidenta de o coafura cu bucle lejere, fie ca este lasat liber tot parul sau ca este prinsa bucata din fata. In acelasi timp, astfel de tinute vor fi complimentate de cozile impletite insa care curg in fata pe umarul miresei.

O rochie de mireasa pe un umar va atrage cu siguranta atentia catre aceasta zona si, prin urmare, umerii trebuie sa ramana descoperiti. In aceast caz, cea mai potrivita coafura presupune strangerea parului intr-un coc elegant pe o parte a capului, pentru a echilibra imaginea insa daca rochia este mai putin formala, atunci mireasa poate opta inclusiv pentru o impletitura laterala.

Cele mai multe dintre rochiile de mireasa nu au maneci si bretele, motiv pentru care o buna portiune din partea e sus a corpului este vizibila si va atrage atentia. Daca este incarcata excesiv din cauza bijuteriilor si a coafurii, frumusetea naturala a miresei poate fi ascunsa. In acelasi timp, o coafura prea simpla si bijuteriile foarte mici pot da impresia unei imagini nefinisate. Tocmai de aceea, in acest caz cei mai multi stilisti recomanda un coc la baza gatului si bijuterii medii.

coafuri-mireasa-10 coafuri-mireasa-9 coafuri-mireasa-8 coafuri-mireasa-7 coafuri-mireasa-6 coafuri-mireasa-5 coafuri-mireasa-4 coafuri-mireasa-3 coafuri-mireasa-2 coafuri-mireasa-1

 

Foto lozas/ Shutterstock, Malyugin/ Shutterstock, Oleg Babkin/ Shutterstock, Nina Buday/ Shutterstock, Redchanka/ Shutterstock, Svyatoslava Vladzimirska/Shutterstock, ATeam/Shutterstock, LiAndStudio/Shutterstock, vinogradnaya/ Shutterstock, chaletgirl/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste