Revista Nunta
Sanatate si Frumusete

Coafuri de mireasă: Împletituri cu totul și cu totul speciale pentru ziua nunții

image Postat la: 25.11.2019 - 15:39
image Revista Nunta
Coafuri de mireasă: Împletituri cu totul și cu totul speciale pentru ziua nunții

Vrei o coafură de inspirație romantică, extrem de șic, dar în același timp modernă și naturală, fără să pară că ți-ai construit artă exclusivistă în părul tău? Atunci poate că o împletitură poate fi coafura potrivită pentru tine în ziua cea mare. Împletiturile au un atu imens: arată minunat pe orice tip de păr și sunt potrivite și părului scurt sau mediu, dar și celui lung. În plus, adoptând o împletitură potrivită formei fetei tale, rochiei de mireasa pe care o porți și personalității tale, vei fi cu siguranța cea mai frumoasă și naturală mireasă.

Împletiturile pot fi fie simple, fie sofisticate sau elaborate, însă niciodată nu vor crea acel aspect de “prea mult”, “prea pretențios” sau “prea încărcat” pe care îl aduc anumite coafuri. Mai mult, cel care le realizează poate crea o coafură extrem de creativă și inovatoare, se poate juca cu texturile sau poate încorpora în coafură extensii de păr astfel încât să îi îndeplinească dorințele viitoarei mirese și să îi pună în valoare frumusețea.

Împletiturile sunt primul lucru pe care îl am în minte atunci când o mireasă îmi spune că vrea o coafură care este specială, fantezistă și plăcută”, spunea hairstylistul Larry Sims pentru revista Brides.com. “În plus, ai marele avantaj că după eveniment, îți poți desface coafura și parul încă ți se revărsă în bucle și valuri, gata să facă față oricărei festivități care îi poate urma nunții sau chiar zborului de a doua zi pentru luna de miere. Cu siguranță că peste 20 de ani nu te vei uita la pozele tale de nuntă regretând că ai avut o împletitură în păr, indiferent de stilul pe care l-ai ales”, mai adaugă acesta. 

Indiferent că optezi pentru împletituri și coafuri de inspirație boho, pentru coafuri tip “updo”, pentru diverse răsucituri, pentru combinații de împletituri și răsuciri, pentru cocuri realizate din împletituri, pentru “coada de cal” împletită sau împletitură “coada de pește”, iată câteva împletituri care îți pot servi drept inspirație.

Foto: By Nina Buday /Shutterstock

Foto: By Boiko Olha /Shutterstock

Foto: By Sofia Zhuravetc /Shutterstock

 

Foto: By Luba V Nel /Shutterstock

FFoto: Shutterstock; Credite foto: By FashionStock.com /Shutterstock

FFoto: By ZaitsevMaksym /Shutterstock

FFoto: By Eleonora Fartosyuk /Shutterstock

Foto: By Studio Peace /Shutterstock

Foto: By Lina_Aster /Shutterstock

Foto cover: By Danko Mykola /Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste