Revista Nunta
Logodna

Cerere in casatorie cu dans si lacrimi

image Postat la: 20.06.2019 - 10:56
image Revista Nunta
Cerere in casatorie cu dans si lacrimi

foto vhpicstock/ Shutterstock

Cand auzi de o cerere in casatorie, primul gand iti zboara spre un loc romantic. Cel mai adesea, primul "da" se spune pe o plaja ori la Paris, pe varful unui munte sau la Venetia. De-a lungul timpului, aceste locuri preferate de tinerii indragostiti au devenit un cliseu, iar noile generatii isi doresc sa iasa din tipare.

Cererea in casatorie implica un scenariu stabilit dinainte. Oricare ar fi locul ales, tanarul (fiindca in continuare cel care face propunerea este barbatul), stabileste cum isi va surprinde iubita, ce persoane implica sau daca se bazeaza doar pe el si pe puterea sa de a impresiona. Bineinteles ca in tot acest demers, tanarul trebuie sa tina cont si de felul de a fi al iubitei sale. Daca stie ca ea este o romantica incurabila va merge pe drumul batatorit al cererilor in casatorie facute intr-un cadru natural de poveste, cu mare, valuri, pescarusi si briza. 

Exista insa si cupluri de tineri nonconformisti, activi, care isi gasesc bucuria in distractii si in mijlocul prietenilor. Probabil un barbat de acest fel a lansat ideea de cerere in casatorie cu ajutorul unui flashmob. Pentru un demers de acest fel, ai nevoie doar de o trupa de dansatori care sa se afle "intamplator" in locul in care iubita ta se afla, tot "intamplator", impreuna cu cea mai buna prietena a ei.

De aici incolo, totul tine de talentul dansatorilor care trebuie sa-i capteze atentia femeii careia i se pregateste marea surpriza. Iar tanarul indragostit trebuie sa apara impreuna cu inelul de logodna, exact la momentul potrivit pentru un efect emotionant si de tinut minte toata viata.

Asa au facut Toni si Sara, acum cinci ani. Ea s-a dus impreuna cu prietena sa in Piazza Cordusio din Milano, s-a asezat pe o banca si a urmarit un flashmob dragut. Nu parea nimic iesit din comun... pana la un moment dat. 

Urmareste cum a decurs cererea in casatorie pregatita de tanarul indragostit si inspira-te si tu pentru marele moment!

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste