Revista Nunta
Honeymoon & travel

Cele mai frumoase plaje din lume pentru luna de miere

image Postat la: 02.06.2016 - 01:31
image Revista Nunta
Cele mai frumoase plaje din lume pentru luna de miere

Cele mai multe dintre cuplurile care aleg sa se casatoreasca in toiul verii isi doresc o luna de miere petrecuta pe plaje insorite, ca sa se bucure in liniste unul de compania celuilalt si, in acelasi timp, de peisajele romantic ale acestor zone. Optiunile evidente sunt cele mai apropiate de granitele noastre sau recunoscute pentru ca dispun de servicii dedicate acestei perioade, asa cum sunt plajele din Bulgaria, Grecia, Turcia sau Thailanda. In cazul in care mirii vor sa exploreze plaje mai exotice, acestea pot fi gasite de-a lungul si de-a latul lumii, una mai romantica si mai imbietoare decat cealalta. Prin urmare, iata doar cateva dintre zonele care ii asteapta pe soti cu tentatiile lor insorite.

 

Luna de miere in Fiji

Cu un arhipelag format din mai bine de 300 de insule, Fiji este paradisul iubitorilor de plaja cu nisipuri fine, apa albastra si clara, activitati acvatice si mancare exotica. Numeroase resorturi dispun de propriile lor insule drept pentru care cuplurile se pot bucura nu doar de frumusetea peisajului ci si de intimitate. Mai mult de atat, chiar si atunci cand luna de miere este amanata pana in toamna, indragostitii se pot bucura aproape tot parcursul anului de soare si de plaja, cu mentiunea ca sezonul ploios incepe in decembrie si dureaza pana in martie.

 

Luna de miere in Cuba

Trabucurile, romul si muzica fierbinte nu sunt singurele tentatii ale Cubei. Una dintre cele mai populare destinatii pentru luna de miere este Varadero, datorita plajelor cu peisaj unic. Oraselul turistic este amplasat in Peninsula Hicacos, la 140 km spre est de Havana. Principala atractie a peninsulei este faptul ca in cel mai lat punct al sau masoara 1.2 km si are aproximativ 20 de km latime, desfasurata spre nord. De altfel, capatul acesteia, Punta Hicacos, este cel mai Nordic punct al Cubei. In plus, accesul este facil pentru ca in peninsula se afla aeroportul Juan Gualberto Gomez, cu zboruri interne si internationale.

luna-de-miere

Luna de miere in India

Putine sunt cuplurile care merg in India pentru plajele sale. De regula, punctele de atractie sunt templele vechi de mii de ani, orasele aglomerate si pline de viata, precum si  Taj Mahalul. India are insa mult mai mult de oferit, in mod special datorita celor peste 7000 de kilometric de coasta. De altfel, una dintre cele mai populare zone pentru luna de miere este Goa. La fel de bine indragostitii pot opta pentru Kerala, in sudul Indiei. Atractiile principale ale zonei sunt lagunele sale si vegetatie tropicala care impanzeste pe alocuri inclusive plajele. Pentru o luna de miere plina de activitati diverse in India, mirii pot opta si pentru Karnataka, un stat in zona de sud vest. Pe langa plajele spectaculoase, cuplurile se pot bucura de templele din Mysore sau de viata de noapte din Bengaluru, capitala statului. Atentie, insa, acesta de pe urma nu se afla pe zona de coasta, drept pentru care cei care isi doresc sa viziteze atat orasul cat si plajele trebuie sa se poata bucura de o luna de miere prelungita. Mai mult de atat, ideal ar fi ca luna de miere sa fie amananta pentru iarna, sezonul ideal de vizitat India.

 

Foto baltskars/ Shutterstock, Martin Valigursky/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste