Revista Nunta
Spectacol

Cel mai nou numar al Revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibil pe piata

image Postat la: 28.09.2016 - 09:30
image Revista Nunta
Cel mai nou numar al Revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibil pe piata

Finalul lunii septembrie aduce vesti bune pentru miri si mirese. Numarul  6 al revistei Nunta by Carmen Ionita este disponibil de astazi pe piata prin reteaua Inmedio.  Mirii acestei editii sunt Radu F. Constantinescu si Ramona Constantinescu, muza si partenera de viata. In decorul romantic de la malul marii, Radu si Ramona ne vor face martori la povestea lor de dragoste si la ineditul acesteia pe care va invitam sa il descoperiti in paginile revistei.

revista-nunta

In aceasta toamna, expertii nuntilor de vis numara trendurile nuptiale. Rochiile de mireasa, asa cum veti descoperi, sunt creatii desprinse din oniric, croite din materiale fluide, diafane insa au accente curajoase si senzuale. In plus, in acest numar, vesmantul nuptial capata inclusiv o valenta globala pentru ca sunteti invitati si invitate la o calatorie a rochiilor de nunta traditionale, exotice, care vorbesc despre radacini si identitate culturala.

Prognozele anului 2017 par sa scoata nuntile din locatiile clasice pentru a le muta in spatii cu aer vintage sau neo-rustic. Trendul merge in tandem cu trucurile de machiaj ale anului care aduc straluciri de arama pe chipurile mireselor si suvite de lumina in cosite, ca intr-un portret sepia viu.

Povestea revistei Nunta merge mai departe, se dezvolta frumos din germenii saditi acum aproape doi ani. Evolueaza, precum o relatie de dragoste, cu bune, cu rele si cu eforturi uriase in spate. Ne place ce iese, devenim din ce in ce mai buni. Am depasit neincrederea si dilemele si tatonarile inceputului – etapa care a avut farmecul ei, ca orice pionierat – dar acum, cand am atins o parte din tinte, deja ne asumam mandria pentru tot ce e in jur, ce am creat prin efort, cheltuiala, curaj si, de ce sa nu recunosc, prin faptul ca am sfidat pesimismul si scepticismul multora. Am riscat si mi-a placut enorm, spune Carmen Ionita in numarul de toamna 2016 al revistei.

Editia 6 toamna 2016 este disponibila in reteaua de distributie Inmedio precum si la numarul 0742242885 sau mesaj privat pe Facebook Nunta si se vor trimite prin curier.

 

 

 

 

 

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste