Revista Nunta
Revista

Ceea ce iubirea a unit, nimic sa nu desparta! Cele mai frumoase Urari pentru miri din partea invitatilor

image Postat la: 22.12.2019 - 13:39
image Revista Nunta
Ceea ce iubirea a unit, nimic sa nu desparta! Cele mai frumoase Urari pentru miri din partea invitatilor


Cuvintele sunt un balsam pentru suflet și nu există un moment mai bun de a rosti sau a trimite o urare sinceră, din inimă, celor dragi decât în ziua căsătoriei lor. Dacă trebuie să participi la nunta unor cunoștințe apropiate sau rude și vrei să le arăți cât de mult te bucuri pentru ei, iată câteva urări speciale pe care le poți transmite:

 

Cele mai frumoase urări de nuntă pentru miri


Dragostea adevărată există și o văd de fiecare dată în ochii voștri și în modul în care vă priviți unul pe altul. Vă mulțumesc că mi-ați redat speranța și încrederea în iubire. Să fiți fericiți în existența voastră împreună!

Să vă iubiți atât de mult încât fiecare zi de azi să fie pentru voi și mai frumoasă decât cea de ieri! Felicitări pentru căsătorie!

Mă bucur că am fost martor la uniunea voastră și vă iubesc. Vă doresc ca drumul în viața să vă fie lin și presărat cu momente frumoase, iar în furtunile vieții copacul iubirii voastre să reziste semeț.

Bucuria pe care o văd astăzi pe chipurile voastre, în această zi superbă a nunții voastre, să vă însoțească în fiecare zi a existenței voastre. Iubirea să vă ghideze pașii și să crească pe zi ce trece, să fiți infinit de fericiți!

Chiar dacă anii vor trece peste voi, sufletele voastre să întinerească împreună și să vă bucurați unul de altul ca doi copii. Mulți ani fericiți împreună, dragilor!

Iubirea se construiește în fiecare zi, dragilor. Să vă iubiți întotdeauna la fel de mult ca acum, să fiți cei mai buni prieteni și iubiți și să nu uitați niciodată să râdeți împreună sau să vă presărați zilele cu romantism.

Să rămâneți căsătoriți și să vă iubiți în același timp este cea mai mare realizare. Să vă vedeți întotdeauna unul altuia calitățile și să vă iertați slăbiciunile. Să aveți parte de un viitor luminos împreună, de o viață la fel de frumoasă și fericită ca nuntă de acum.

Sunteți o inspirație, dragii, mei, și un cuplu minunat și special. Să aveți parte de fericire și prosperitate și în casă voastră regină să fie întotdeauna dragostea!

Acest moment de azi mâine va fi o amintire dragă. Să creați și să construiți împreună o viață de amintiri frumoase și să vă țeseți cu bucurie și ușurință chiar și cele mai îndrăznețe visuri! Felicitări din inimă!

Dacă vreodată vă va fi greu în viață, să vă întoarceți în această zi memorabilă și să vă amintiți de iubirea profundă care v-a adus laolaltă în față altarului. Casă de piatră!

Fie ca bucuria, armonia, iubirea și bună înțelegere să vă deschidă întotdeauna inimile unul către celălalt și puterea iubirii care va leagă să vă ajute să depășiți toate obstacolele vieții!

Ceea ce Dumnezeu și iubirea au unit, nimic și nimeni să nu despartă. Să rămâneți întotdeauna uniți în dragoste, să vă iubiți, să vă apreciați și să vă respectați până la adânci bătrâneți unul pe celălalt.

 

Foto cover: Photo by cottonbro Pexels

 

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste