Revista Nunta
Spectacol

Ce trebuie sa contina trusa de urgenta a miresei?

image Postat la: 11.07.2016 - 00:29
image Revista Nunta
Ce trebuie sa contina trusa de urgenta a miresei?

Desi ziua cea mare este planuita cu atentie, fie cu ajutorul unui organizator profesionist de evenimente, fie cu ajutorul celor apropiati, aproape intotdeauna au loc mici accidente. Chiar nu sunt o tragedie, acestea trebuie intampinate ca sa nu strice atmosfera generala de sarbatoare. Tocmai de aceea, cu cateva zile inainte de nunta, mireasa si domnisoarele de onoare, mama ei sau soacra trebuie sa alcatuiasca o trusa de urgenta care sa stea la una dintre persoanele din anturajul imediat apropiat al miresei. Prin urmare, iata cele mai importante elemente care trebuie sa se regaseasca neaparat in trusa de urgenta a miresei.

Produse pentru retusarea machiajului de mireasa

Un fond de ten sio pudra nu trebuie sa lipseasca din trusa de urgenta pentru micile retusuri. Acestea trebuie insa aplicate cu un buretel sau un beauty blender. De asemenea, makeup artistul ii poate da miresei mici mostre de ruj si de blush pentru reaplicare de fiecare data cand e nevoie. De asemenea, la fel de necesare vor fi o pila de unghii si un lac daca nu identic, cel putin apropiat cu  cel de pe unghiile miresei.

shutterstock_292533506

Produse pentru igiena

Un deodorant, eventual rollcare ocupa spatiu mai putin si o sticuluta mica de parfum sunt absolut indispensabile. De asemenea, sunt necesare cateva servetele umede obisnuite si intime, plus cateva absorbante sau tampoane in caz de urgenta. De asemenea, cateva dropsuri mentolate pot fi absolut necesare desi acestea nu trebuie tinute neaparat in truse da urgenta ci undeva la indemana miresei, cum ar fi in poseta acesteia.

Pastile

Intr-o zi atat de aglomerata si de incarcata ca ziua nuntii e aproape imposibil sa nu se iveasca o situatie sau doua in care sa fie necesare administrarea catorva pastilute obisnuite care vor remedia situatia. Desigur, daca exista o situatie medicala cu adevarat grava, atunci cu siguranta trebuie apelate serviciile de urgenta insa altfel, cateva pastile in trusa de urgenta pot face minuni. Cu siguranta inainte de orice nu trebuie sa lipseasca un antinevralgic pentru a combate durerile de dinti, de cap sau cele menstruale care, desi nu sunt grave, pot strica tot cheful de petrecere. De asemenea, ar fi bine ca in trusa de urgenta sa exista cateva pastile cu efect usor sedativ pentru a combate emotiile puternice ale zile. In plus, tot din cauza emotiilor pot aparea si tulburarile de stomac drept pentru care va fi nevoie si de cateva pastilute impotriva balonarii, a aciditatii si a diareei. Langa acestea, cateva pliculete de calciu si magneziu pot fi utile in caz de lesin, oboseala sau pentru a combate carceii.

Pentru urgente vestimentare si de imagine.

Unul dintre cele mai importante obiecte din trusa de urgenta a miresei este creta alba sau purda de talc. In cele 24 de ore de sarbatoare pot aparea tot soiul de pete, inclusiv de vin rosu, de fond de ten sau de ruj care pot fi acoperite cu pudra. De asemenea, mireasa trebuie sa aiba in trusa de urgenta un fixativ si cateva agrafe, precum si un dres de schimb si, eventual, lenjerie intima.

Foto Galina Tcivina/Shutterstock, Victoria Andreas/ Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste