Revista Nunta
Rochii de mireasa

Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?

image Postat la: 24.09.2015 - 01:45
image Revista Nunta
Ce faci cu rochia de mireasa dupa nunta?

Motivul pentru care cele mai multe dintre mirese aleg sa inchirieze rochia de nunta este faptul ca pur si simplu, nu mai au ce sa faca apoi cu aceasta, dupa ce petrecerea s-a incheiat. Altele aleg sa isi cumpere rochia pentru a celebra printr-o tinuta unica un eveniment atat de important. Daca te numeri printre cele de pe urma, cu siguranta te-ai intrebat cel putin o data ce se intampla cu rochia de mireasa dupa nunta. Cele mai multe dintre mamele noastre au rochiile puse la pastrare intr-un coltisor de sifonier si poate, din cand in cand, mai mangaie cu grija si tandrete materialul ingalbenit de vreme. Nu trebuie sa pierdem din vedere faptul ca atunci cand s-au casatorit mamele noastre, tendintele erau altele iar rochiile de mireasa nu erau atat de ample. Prin urmare, astazi, depozitarea rochiei de mireasa poate fi problematica. Din fericire, acesta nu este singurul lucru pe care il poti face cu rochia alba.

 

  1. Sesiune foto Trash the dress

In ultimii ani, a prins exceptional de bine obiceiul vestic de a face o sedinta foto extrema dupa nunta. Desigur, atunci cand rochia e inchiriata, nu mai poti face acest lucru. Trash the dress este, asadar, acea sesiune de fotografie in care mirele si mireasa sunt pozati intr-un cadru inedit, imbracati in hainele de la nunta, pe care le vor distruge treptat prin joaca cu elementele naturii. La mare, la munte sau in mijlocul padurii, cu siguranta poti obtine super fotografii, cu pretul rochiei tale.

rochie-de-mireasa

  1. Doneaza rochia de mireasa

Chiar si in cazul in care vei mai trece printr-o a doua casatorie, cu siguranta nu vei mai purta prima rochie de mireasa si, prin urmare, nu va avea nicio utilitate pentru tine. In schimb, sunt multe mirese in tara care pur si simplu nu isi permit o rochie de mireasa eleganta. Prin urmare, poti dona rochia ta unei persoane care nu si-o poate cumpara.

 

  1. Vinde rochia de mireasa

Daca esti o fire mai pragmatica, atunci cu siguranta una dintre optiuni este vanzarea rochiei de mireasa pe unul dintre site-urile de specialitate. Desigur ca nu iti vei putea recupera investitia toata, insa o parte din bani se poate intoarce la tine. In plus, poti face o alta viitoare mireasa fericita in cazul in care visa si ea la rochia ta, insa nu isi putea permite pretul intreg din magazin. Prin urmare, faci doua lucruri istete in acelasi timp: intai, recuperezi o suma frumusica, apoi faci pe cineva fericit.

 

  1. Transforma rochia de mireasa in rochita de botez

Desigur, ii poti modifica linia sau ii mai poti scoate din poalele ample pentru a purta din nou rochia in ziua in care iti vei boteza copilul. Insa, in acelasi timp, daca vei fi mamica de fetita, cu o bucata din rochia de mireasa, poti croi o rochita de botez pentru cea mica, iar peste ani ii poti povesti de ce rochita din pozele ei de la botez a fost atat de importanta.

 

  1. Transforma rochia de mireasa in tinuta de seara

Practic, nu ai nevoie de foarte multe lucruri. De exmplu, iti poti achizitiona vopsea colorata pentru haine si,  dupa ce vei modifica putin croiala rochiei (daca iti doresti acest lucru, bineinteles), ii poti schimba culoarea dupa placul inimii si poti purta astfel rochia de mireasa de mai multe ori.

 

Foto interior si prima pagina Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste