Revista Nunta
Honeymoon & travel

Cat costa luna de miere?

image Postat la: 11.04.2016 - 01:29
image Revista Nunta
Cat costa luna de miere?

Luna de miere este calatoria pe care mirii o fac in mod traditional dupa nunta pentrua petrece mai mult timp unul in compania celuilalt. Momentul lunii de miere este adaptat astazi in functie de programul celor doi casatoriti, de bugetul acestora si, desigur, de locul pe care vor sa il viziteze. Destinatiile turistice se pot rezuma la locurile frumoase ale tarii noastre, care nu sunt putine la numar si le vor oferi cuplurilor posibilitatea de a cunoaste si de a a experiementa obiceiurile traditionale. In acelasi timp, nu putine la numar sunt cuplurile care, in luna de miere prefera sa viziteze locuri exotice, recunoscute pentru serviciile speciale puse la dispozitia cuplurilor care se afla in acest moment al vietii, precum si pentru peisajele sau atractiile turistice in general pe care le ofera. Inainte sa plece in luna de miere, indiferent de destinatia aleasa, cele mai mai multe dintre cupluri isi pun o singura intrebare: cat ne va costa? Tocmai de aceea, revista Nunta by Carmen Ionita prezinta astazi costurile estimative pentru luna de miere in cele mai populare destinatii ale lumii.

Luna de miere in Grecia

Aceesibila atat in ceea ce priveste transportul cat si partea financiara, Elada este una dintre destinatiile turistice preferate ale romanilor. Fie ca vor sa viziteze orasele de legenda ale Greciei, fie ca vor sa se bucure de razele soarelui care scalda in jur de 13 000 de kilometi de litoral sau vor sa se bucure de peisajul montan, Grecia este destinatia care poate satsiface toate gusturile.

luna-de-miere-int

Localnicii primitori si mancarea savuroasa, placerea cu care este traita viata in Grecia si caldura cu care sunt tratati oaspetii ei au transformat tara dintr-un taram al legendelor in cea mai cunoscuta atractie turistica a Europei.  7 zile de miere petrecute pe taramurile grecesti poate incepe, prin early booking, de la 200 de euro de persoana.

 

Luna de miere in Italia

Nu degeaba se spune ca toate drumurile duc la Roma. In ultimii ani, multi dintre romani se simt in Italia ca acasa. Nu e de mirare ca multe dintre cupluri aleg aceasta destinatie pentru luna de miere. Italia ofera celor care ii trec granitele orase incarcate de istorie sau centre urbane pline de minuni moderne, peisaje romantice si preparate culinare savuroase, obtinute de multe ori din ingredientele crescute in curte. Cuplurile care aleg ca destinatie pentru luna de miere capitala italiana trebuie sa scoata din buzunare in jur de 400 de euro de persoana pentru transport si cazare timp de o saptamana. Cuplurile mai romantice care aleg ca destinatie luna de miere in Venetia trebuie sa plateasca aproximativ 300 de persoana.

 

Luna de miere in Insulele Maldive

Statul insular din Oceanul Indian este locul ideal pentru cuplurile care isi doresc o luna de miere pe taramuri exotice si insorite. In general,  agentiile de turism recomanda turistilor sa se orienteze catre resorturi specializate in luni de miere. In cadrul acestora, cuplurile vor beneficia de numeroase tratamente speciale, precum si activitati inedite, de la scufundari pana la sporturi extreme. Mirii care vor sa isi petreaca luna de miere in Insulele Maldive trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 1000 de euro de persoana, bani in care de regula se incadreaza transportul si cazarea la un resort de 4 sau 5 stele.

 

Foto Sveta Yaroshuk/Shutterstock, Fly_dragonfly/Shutterstock

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste