Revista Nunta
Protocol si ceremonie

Cadouri pentru cununia civila

image Postat la: 09.07.2019 - 15:23
image Revista Nunta
Cadouri pentru cununia civila

Cine crede ca doar mirii au emotii in ziua cununiei civile se insala. Pana si invitatii care n-au prea multe legaturi cu tinerii care urmeaza sa spuna “Da”, se framanta. Motivele sunt diferite, evident. Oaspetii se intreaba ce cadou sa ofere la cununia civila, iar mirii se gandesc oare ce vor primi in dar. Sigur, pentru miri acest gand este precedat de cel ca de acum incolo vor forma o familie. Iata si idea de la care se poate pleca atunci cand decizi ce cadou oferi la cununia civila.

1. Fiind vorba despre o familie, ideal ar fi sa oferi un cadou pe care sa-l poata folosi amandoi. Daca faci parte din familie sau esti prieten apropiat, vorbeste si cu ceilalti invitati pe care ii cunosti si intreaba-i ce cadou vor sa cumpere pentru cununia civila. In felul acesta, ii scutiti pe miri de situatia neplacuta de a primi nu stiu cate seturi de oale, mai multe aspiratoare sau tigai nenumarate.


2. Daca stii ca miri sunt nonconformisti, nu le aduce in dar lucruri banale, de uz casnic fiindca acelea si le pot achizitiona si singuri, dupa gustul lor. Mai bine gandeste-te la o opera de arta, la o colectie de viniluri, la niste produse unicat, realizate handmade sau, poate, la o editie princeps a cartilor pe care ei le prefera.


3. In cazul in care mirii nu-ti sunt foarte cunoscuti, alege un cadou neutru, care se poate potrivi oricarei tipologii de persoane. Cele mai cautate astfel de cadouri pentru cununia civila sunt sticlele cu bauturi fine, costisitoare, dar care fac impresie. Oricum ar fi tinerii casatoriti, cu siguranta vor ciocni impreuna un pahar si cu cat este bautura mai buna, cu atat vor tine minte cine le-a oferit-o.


4. Florile sunt cel mai des oferite la cununia civila. De altfel, nu exista un astfel de eveniment fara tunelul de flori traditional pe sub care trec tinerii insuratei. Prin urmare, un banal buchet de flori nu te va ajuta sa te remarci in multitudinea de invitati. Dar daca vii cu un aranjament floral realizat special pentru miri, personalizat in functie de gusturile lor, cu siguranta acesta va trona in casa noii familii. Gasesti tot ce iti doresti pe www.baiatulcuflori.ro


5. Multa lume se intreaba daca sa ofere bani in loc de cadou la cununia civila. Ar fi valabila si aceasta optiune, dar doar in doua cazuri: daca oficierea casatoriei este urmata de o petrecere la restaurant sau daca stii deja si ai si anuntat ca nu vei participa la nunta care, in cele mai multe cazuri, are loc la putin timp distanta dupa cununia civila.

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste