Revista Nunta
Viata de familie

Ca sa-ti vezi visul cu ochii: 5 credite de nevoi personale care se obtin usor

image Postat la: 28.11.2019 - 17:16
image Revista Nunta
Ca sa-ti vezi visul cu ochii: 5 credite de nevoi personale care se obtin usor

Vrei să vă puneți în aplicare planurile de nuntă, să dați avansul pentru casa visurilor voastre sau să o amenajati pe gustul vostru, ca pe un adevărat cămin? Sau poate vreți să plecați într-o călătorie pe tărâmuri îndepărtate, să vă luați o mașină nouă? Indiferent de planurile voastre de viitor sau de visurile și hobby-urile voastre, un credit de nevoi personale poate fi o opțiune demnă de luat în seama pentru a le îndeplini. Îți prezentăm de aceea 5 oferte de credite de nevoi personale:

 

Flexicredit - Creditul de nevoi personale fără ipotecă de la Raiffeisen

Dacă ești deja client Raiffeissen Bank, poți obține întreg creditul online și vei primi banii în cont în mai puțîn de 10 minute. Beneficiezi și de o dobândă redusă cu 1% pentru încasarea salariului la Raiffeisen Bank, iar dacă aplici online, ai o reducere de dobândă de 0,7%! Ce trebuie să mai știi despre acest produs Raiffeisen? Nu ai nevoie de adeverință de salariu ca să primești creditul pe loc. Valoarea creditului de nevoi personale poate fi între 500 și 20.000 Euro (echivalentul in Lei), iar termenul de rambursare între 18 luni – 5 ani.

Garanțiile nu sunt necesare, iar asigurarea de viață este opțională. Rata este retrasă automat din contul curent unde încasezi veniturile, fără niciun drum la bancă. Poți utiliza creditul plătind cu cardul de debit sau prin transferuri electronice, cu ZERO comisioane. Îți planifici ușor plata ratelor, fiind o sumă fixă lună de lună.

Mai multe detalii despre acest credit aici
 

Creditul de nevoi personale DIVERS de la BCR

În cadrul acestui credit de nevoi personale, suma maximă pe care o poți primi este de 110.000 lei. Aceasta variază in funcție de produsele bancare pe care le deții, precum și de gradul de îndatorare existent la momentul solicitării creditului. Dobânda este fixă pe întreaga perioadă a creditului și este personalizată pentru fiecare client. Dobânda poate fi redusă dacă optezi pentru protecția extinsă oferită de pachetul de asigurări de la BCR Asigurări de Viață, dacă îți încasezi salariul sau pensia în cont curent la BCR și refinanțezi creditele la BCR. Poți solicita creditul pe termen scurt sau lung, pe 5 ani pentru imprumuturile noi si pe 10 ani pentru refinantarea imprumuturilor acordate de BCR și/sau de către alte bănci înainte de 31.10.2011.

Nu ai nevoie de documente de venit pentru a obtine acest credit, ci doar sa semnezi un Acord de interogare la ANAF dacă ai veniturile raportate la ANAF şi încasate în contul curent la BCR. În cazul în care veniturile curente sunt mai mari cu 20% faţă de veniturile din anul anterior, banca poate solicita documente suplimentare. Daca nu încasezi salariul în cont la BCR sau nu ai veniturile raportate la ANAF, vei avea nevoie de o adeverinta de salariu pentru a obtine creditul.

Detalii complete despre acest tip de credit aici

 

Credit de nevoi personale cu asigurare și 9.5% dobândă fixă de la BT

Suma maximă pe care o poți împrumuta în acest tip de credit de nevoi personale este de 100.000 lei, iar suma minimă de 5.000 lei. Perioada împrumutului este de minim 2 luni (61 de zile) și maxim 5 ani. Beneficiezi de costuri preferențiale când încasezi venitul în cont la BT, iar asigurarea de viață și de șomaj este inclusă. Ai posibilitatea de a alege tipul de dobândă aplicată sumei împrumutate:

- dobândă variabilă pe toată perioada de creditare:
8,16%** (IRCC + 5.5pp), dacă primești veniturile într-un cont BT sau dacă refinantezi un credit de la altă banca
8,41%** (IRCC + 5.75pp), dacă NU primești veniturile într-un cont BT

- dobândă fixă pe toată perioada de creditare:
9.5% dacă primești veniturile într-un cont BT
10.5% dacă nu primești veniturile într-un cont BT

Pentru a obține acest tip de credit trebuie să ai venituri care au caracter permanent (salarii, pensii, chirii, dividende, alte venituri recurente), să nu ai restanțîe active sau debite neachitate la scadență, să te încadrezi din punct de vedere al scoring-ului BT, să ai vârstă de maxim 65 de ani la sfârșitul perioadei de creditare (mai puțin dacă ai venituri din pensii unde vârsta este de maxim 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare)

Banca are și anumite comisioane pentru acest împrumut precum comisionul de analiză dosar de 200 lei, comision de rambursare anticipată pentru creditele cu dobânda fixă, comision unic pentru servicii prestate la cererea ta ( 50 lei/serviciu), taxă de înscriere la arhivă electronică a garanţiei pe venituri ( 65,7 lei pentru fiecare garanție), primă de asigurare percepută pentru asigurarea de viață și șomaj: 2,8% din valoarea creditului, plătită o singură dată la acordare.

Despre creditul de nevoi personale de la BT aici

 

Creditul Expresso de la BRD

Creditul Expresso îți oferă finanțare de până la 130.000 Lei. Poți opta pentru o perioadă de grație parțială, timp în care nu se achită capital, de până la 6 luni. Poți contracta creditul Expresso pe o perioadă de până la 5 ani, cu o dobândă atractivă fixă. Pentru credite de peste 75.000 lei, dacă încasezi venitul la BRD și refinanțezi credite de la alte bănci, beneficiezi de o dobândă fixă de 6.99%.

Pentru a obține acest tip de credit, se acceptă o gamă largă de venituri pentru Creditul Expresso: salarii, pensii, dividende, drepturi de autor, chirii, până la venituri din activități independente. Poți obține o sumă mai mare dacă aduci și veniturile a maximum 3 co-împrumutați. Nu este nevoie de adeverință de venit din partea angajatorului, dar în cazul în care informațiile recuperate de la ANAF nu sunt complete, banca iti poate solicita informatii suplimentare.

Mai multe detalii despre acest credit de nevoi personale aici

 

Credit de nevoi personale de la OTP Bank, rată fixă cu dobândă fixă de la 8,79% până la 13,64%

În ceea ce privește acest tip de credit de la OTP Bank, perioada de rambursare este între 6 luni şi 60 de luni (5 ani) si se percepe 0% comision lunar de administrare a creditului. Poti obtine creditul fără avans, fără girant. Adeverința de venit nu este necesară dacă veniturile pot fi verificate în baza de date ANAF. Vei avea 0 RON comision de analiză dosar în cazul în care achiziționezi și opțiunea Creditare sau 200 RON fără opțiunea Creditare si poți împrumuta orice sumă cuprinsă între 630 și 66.000 RON. TP Bank acceptă o gamă largă de venituri pentru acordarea creditului de nevoi personale. Poți opta pentru asigurarea de viață și somaj (PPI) pe care o poți atașa la creditul de nevoi personale la acordarea acestuia.

Pentru a obtine acest credit trebuie să ai o vechime neîntreruptă de muncă de minimum 3 luni pentru salariați la angajatorul curent; Ultimele 12 luni fără întreruperi mai mari de 31 de zile - în cazul în care vechimea la actualul angajator este mai mică de 6 luni; Cel puțin 12 luni de activitate în calitate de PFA.

Mai multe detalii despre creditul de nevoi personale OTP Bank  aici

 Foto cover: Imagine de Nattanan Kanchanaprat de la Pixabay

Cumpără Revista

CumPĂRĂ REVISTA

A apărut noul număr al revistei Nunta!

reviste